Haberler

Başkan Kartoğlu'ndan Şahintepe'ye iki okul müjdesi

Güncelleme:

Başakşehir, modern iki eğitim kurumuna daha kavuşuyor. Şahintepe Mahallesi'nde iki okulun müjdesini, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu verdi. Biri tamamlanan iki okulu inceleyen Başkan Kartoğlu, okulların özelliklerini anlattı.

Başakşehir, Güvercintepe'deki üç okul projesinin ardından iki eğitim yuvasına daha kavuşuyor. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile bir sağlık üssü haline gelen Başakşehir, eğitimde de lider olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda imar planları onaylanan Şahintepe Mahallesi'ne ilk dokunuşlar eğitim yatırımlarıyla yapılıyor.

"Avrupa standartlarında bir okul"

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Şahintepe'de yapılan iki okulda incelemelerde bulundu. Başkan Kartoğlu'nun ilk durağı, yapımı tamamlanan ve yakında eğitime açılacak olan İbrahim Koçarslan Ortaokulu oldu. İncelemelerde bulunduğu okulda yetkililerden bilgi aldı.

Okulun kaliteli bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Kartoğlu, "48 derslikli İbrahim Koçarslan Ortaokulunun inşaatı tamamlandı, yakında teslim edilecek. Okulumuzda kütüphane ve laboratuvarların yanında 270 kişilik konferans salonu bulunuyor. Aynı zamanda Avrupa standartlarında bir spor salonuna sahip muhteşem bir okul" diye konuştu.

52 derslikli muhteşem bir okul daha

Başkan Kartoğlu, Şahintepe Mahallesi'nde temeli atılan ve inşaat çalışmaları süren ikinci eğitim yuvasını da inceledi. Bu okulun ilk ve ortaokuldan oluştuğunu ifade eden Kartoğlu, okullardan her birinin 26 derslikli olduğunu söyledi. Başkan Kartoğlu, iki ayrı kütüphane ve laboratuvarların bulunduğu okulda bin metrekarelik kapalı spor salonu olacağını da sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahintepe Mahallesi Başakşehir Şahintepe Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title