Haberler

Başkan Görmez, 7 Mahalleyi Gezdi

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bir günde 7 mahalleyi gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Görmez, "Artık Torbalı'mızda köy, şehir merkezi ayrımı kalmadı; çünkü yatırımlarda köylerimize öncelik tanıdık" dedi.

Cumhur İttifakı adayı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Görmez, bu kapsamda 7 mahalleyi ziyaret etti. Ormanköy ile başladığı programına; Helvacı, Dağtekke, Düverlik, Çamlıca, Karakuyu ve Ortaköy ile devam eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bu mahallelerde vatandaşlar sohbet etti ve sorunlarını dinledi. En fazla yatırımı yapan, öncelik tanıyan belediye olduklarını belirten Görmez, "5 yıllık görev süremiz boyunca Torbalı'nın 603 kilometrekaresine eşit hizmet götürme çabası içinde olduk. Artık Torbalı'mızda köy, şehir merkezi ayrımı kalmadı; çünkü yatırımlarda köylerimize öncelik tanıdık. İlçe merkezimize birçok hizmette bulunduk. Eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, ilçemizin eksiklerini bir bütün olarak gördük ve hükümetimizin de desteği ile her alanda hizmet ürettik. Bugüne kadar belediye hizmetlerinden mahrum kalan köylerimizin her sorunu ile yakından ilgilendik. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Bugün de Allah'a şükür karşınıza çıkacak, sizlerden destek isteyecek yüzümüz var. Allah nasip ederse ikinci dönemimizde de Torbalı'mızı köylerimizle beraber bir bütün olarak görüp, aynı şekilde ilçemize hizmet etmeye, sizlere hizmetkar olmaya devam edeceğiz" dedi.

Torbalı köylüsünü, üreticisini desteklemek; ürünlerini tanıtmak amacıyla festivaller, etkinlikler, farklı programlar düzenlediklerini hatırlatan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "ilçemizden bütün Türkiye'ye, yurt dışına pazarlanan tarımsal ürünler, sebzeler, meyvelerin marka değerini yükseltmek için daha yoğun işbirliği gereken bir süreç başlatacağız. Torbalı, üretim odaklı bir yerleşim. Bereketli topraklarımız sayesinde Türkiye'nin en önemli ihracat ve sanayi odaklı üretim merkezlerinden biriyiz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title