Haberler

Başkan Erkoç Yeni Projelerini Anlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, yapacakları yatırımları anlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, yapacakları yatırımları anlattı.

Erkoç, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu ve İmran Kılıç'tan oluşan heyete, yapacakları yatırım ve projeleri yerinde göstererek bilgi verdi.

Menzelet mesire alanında yapılan incelemelerin ardından bilgi veren Erkoç, Kahramanmaraş'ı turizmde cazibe merkezi hakline getireceklerini söyledi.

Yaptıkları yatırımları, turizmde cazibeyi artıracak unsurlar olarak gördüklerini ve bu bilinçle hareket ettiklerini belirten Erkoç, "Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli ve beraberindeki heyetle incelemelerde bulunduk. Menzelet Mesire Alanı yanına, Menzelet Baraj Göletine bir iskele yapılacak. Aynı şekilde bir iskele de Ilıca tarafına yapılacak. Bizim alacağımız Gezi Teknesi ile Menzelet Baraj Gölünde turlar ve geziler düzenleyeceğiz. Ali Kayası başta olmak üzere bu turlarla şehrimizin doğal güzelliklerini insanlara tanıtma fırsatı bulacağız." diye konuştu.

Ayrıca "Kılavuzlu Rekreasyon Alanı ile Yapay Plaj" hakkında da bilgi veren Erkoç, "Ilıca Mahallemizde yapacağımız 5 yıldızlı termal otel projemizle, yapay plajımızla, Kılavuzlu rekreasyon alanımızla, Yedikuyular'da yapacağımız kayak tesisi ile ve Ekinözü ilçemizdeki şifalı sularımızla şehrimiz turizm alanında daha da güçlü bir cazibe merkezi haline gelecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Fatih Erkoç Celalettin Güvenç Kahramanmaraş AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title