Haberler

Başkan Erim 'Uzun Yaşam' İçin Yarışacak

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen 2013 Ege Rallisi'nde yarışacak olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamlığı ve Nazilli Ticaret Odası'nın "Uzun yaşam"sponsorluğunda birincilik kovalayacak.

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen 2013 Ege Rallisi'nde yarışacak olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamlığı ve Nazilli Ticaret Odası'nın "Uzun yaşam"sponsorluğunda birincilik kovalayacak.

Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından organize edilecek olan 2013 Ege Rallisi 6 Nisan Cumartesi günü 16.30'da Forum Bornova'dan verilecek start ile başlıyor. Pazar günü iki kısım ve sekiz etap üzerinden düzenlenecek yarışta birbirinden zorlu ekipler 327,88 Kilometrelik etabı önde tamamlamak için mücadele verecek.2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olacak olan Ege Rallisi bu sene de asfalt zeminde koşulurken bütün gözler "Uzun yaşam" sloganıyla yarışacak olan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim'de olacak. Deneyimli pilot Kuvvet Erim, bu yarışa Nazilli Kaymakamlığı ile Nazilli Ticaret Odası'nın desteğiyle katılıyor.

Otomobil sporlarına tutkunluğuyla bilinen Başkan Erim, bu yarıştaki hedefinin birinci olarak uzun yaşam markasını Türkiye'ye duyurmak olduğunu söyledi. Türkiye'de en uzun ömürlü insanların yaşadığı yer olan Nazilli'yi tanıtmak için böyle bir karar aldıklarını belirten İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, " Benim bu yarışta ilk amacım uzun yaşam şehri Nazilli vurgusunu öne çıkarmak. Bunun yolu da birinci olmaktan geçiyor. Memleketimi tanıtmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

İzmir Kaya Termal Otel'in Ralli Merkezi olarak kullanılacağı yarışın servis alanı İzmir'in en güzel yerlerinden biri olan İnciraltı Kent Ormanı. Pazar günü 08: 30'da servis alanından yarışın yapılacağı özel etaplara gidecek otomobiller toplamda 105,10 Kilometre boyunca yarışacaklar.

Yeni sezonun bu ilk yarışı, Ulusal Historic Ralli Şampiyonası takipçilerine ev sahipliği yaptığı gibi, bu yıl Tosfed tarafından uygulamaya konulan "Tosfed Ralli Kupası'nın" 2. yarışına puan verecek olmasının yanı sıra, 4 yarıştan oluşacak "Ege Kupası'nın" da ilk puanlarını alacak olan katılımcılar için büyük bir çekişme ve heyecana sahne olacak.

PEGASUS RACİNG 4 EKİPLE EGE RALLİSİ'NDE

2012 sezonunu Luca Rossetti/MatteoChiarcossi ile Türkiye Ralli Şampiyonu olarak tamamlayan Pegasus Racing takımı da bu yarışa 4 ekiple katılıyor. Geçtiğimiz yıl Ege Rallisi'nde genel klasman üçüncüsü olan Fatih Kara, 2013 sezonuna Güray Karacarco-pilotluğunda Fiat Punto S2000 direksiyonunda Ege Rallisi ile başlayacak. Yeni sezonda OLIO OPAR sponsorluğunda mücadele edecek olan Kara/Karacar ekibi ise, İzmir'de podyum hedefi ile start alacak.

PegasusRacing'i temsil edecek diğer ekiplerde Türkiye Ralli İki Çeker Birinciliği'nde podyum hedefliyor. Dağhan Ünlüdoğan/Ali Sami Can ekibi Fiat Punto S1600 ile 9. sırada, Bekir Kuvvet Erim/Sanver İmrahor ekibi Turkuaz Medya sponsorluğunda Fiat Punto S1600 ile 21. sırada Ege Rallisi'nde mücadele edecekler. Takımın diğer ekibi Berkay Hakkı Şavkay/Can Hergüner de Mitsubishi Lancer EVO III ile Ege Rallisi'nde yer alacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Kuvvet Erim İsabeyli Nazilli Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title