Haberler

Başkan Erdoğan Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinledi.

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Kahta Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinledi.

Kahta ilçesine bir dizi ziyarette bulunmak üzere gelen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan Kahta Küçük Sanayi Sitesi kooperatifine gelerek, esnafla sohbet etti. Daha sonra esnafın il genel meclisinden beklentilerini ve sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretinden sonra Kahta Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Veysel Yelbooğa ve yöneyim kurulu üyesi Ramazan İnan ile bir araya gelen Başkan Erdoğan, Küçük Sanayi Sitesinin çalışmaları ve sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Yapılan ziyarette konuşan Başkan Erdoğan, "Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelip onların sıkıntılarını dinledik. Bizler sürekli esnaflarımızın yanınızdayız. Çünkü esnafımız ülke ekonomisinin bel kemiğidir. Onların sorunlarını TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekillerimiz, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve AK Parti Kahta ilçe Teşkilatı Başkanı Bedir Yeni ile beraber çözeceğiz. Her zaman olduğu gibi bugünde çalışmalarımıza ara vermeden çalışıyoruz. Gerek esnafımızın gerekse de vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sürekli onların sıkıntılarını çözümü için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kahta Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Veysel Yelbooğa ise, " Bizleri ziyaret ederek sıkıntılarımızı dinleyen ve Kahta Küçük Sanayi Sitesi esnafından desteklerini esirgemeyen Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdoğan Küçük Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title