Haberler

Başkan Er: "Katılımcı Bir Baro İçin Yola Çıktık"

Mersin’de stajını başarıyla tamamlayan 8 avukat, Mersin Barosu Hizmet Binası’nda yapılan yemin töreniyle ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Ali Er’den aldı.

Mersin'de stajını başarıyla tamamlayan 8 avukat, Mersin Barosu Hizmet Binası'nda yapılan yemin töreniyle ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Ali Er'den aldı.

Av. Selcan Tok, Av. Abdulkadir Küpeli, Av. Özlem Dadak, Av. Mehmet Sami Küçük, Av. Zeynep Kavak, Av. Emre Can Üner, Av. Tuğçe Nur Hakbilir ve Av. Medine Melis Koçak düzenlenen yemin töreninde hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve uygun davranacağına yemin ederek, avukatlık ruhsatlarını alıp mesleğe resmi olarak ilk adımı attılar. Mersin Barosu'nun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Baro Başkanı Er, "Meslektaşlarımızın teveccühü ile onurlandırılarak geldiğimiz bu görevde herkes için adalet ve demokrasi isteyen, katılımcı bir Baro için yönetim kurulumuzla birlikte yola çıktık" dedi.

Mersin Barosu'nu layık olduğu seviyeye getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Er, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, eğitim ve mesleki hizmetlerimiz ile sosyal etkinliklerimizde Baromuz tarihinde ilk kez gerçekleşen projeleri hayata geçirdik. Projelerimizle Baromuzun çıtasını her geçen gün yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mesleki hizmetlerimizin yanı sıra, ülkemizin ve ilimizin gündeminde olan sorunlarına da kayıtsız kalmayıp, gerekli adımlarımızı atıyoruz" diye konuştu.

Mesleğe ilk adımı atmış olmanın heyecanını yaşayan avukatlar, kendilerine her zaman destek olan Başkan Er'e teşekkür ederek, "Baro Başkanımız Av. Ali Er, Mersin Barosu için büyük bir kazanımdır. Baromuz faal ve üretken bir yönetim kadrosuna sahip. Bu nedenle Mersin Barosu'nun, çok daha başarılı seviyelere çıkacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandılar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sami Küpeli Ali Er Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title