Haberler

Başkan Doğruer Polyak Maden'i ziyaret etti

Güncelleme:

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Polyak Madeni işletmesini ziyaret etti.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, Kınık İlçe Emniyet Müdürü Murat Coşkun, Kınık Ak Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Oktay Arslanyörür, Kınık Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Uğur Ağar ile birlikte Polyak Madeni işletmesini ziyaret etti.

Dünya Madenciler Günü olması sebebiyle gerçekleştirilen ziyarette Maden işletmesinde firma ortağı Muzaffer Polat, yönetim kurulu üyesi Karani Güleç, Genel müdür Serkan Bahçekapılı, Genel müdür yardımcısı Kaan Uzuner ile bir araya gelerek Elmadere kömür havzasındaki kömürüm rezervi , kalitesi ,iş istihdamı ve yurt içinde kömürün sevkiyatı konularında bilgi alındı.

Polyak Madeni işletmesi ziyaretinde bulunan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, "Öncelikle ilçemize kattığı ekonomik değer, sosyal proje ve eğitime destekleri için Polyak Maden'e teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkenin kalkınmasında büyük katkı sağlayan, büyük zahmet ve emekle alın teri dökerek görevini icra eden bütün madenci kardeşlerimizin de Dünya Madenciler Günü'nü kutluyorum. Maden şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum "dedi.

Polyak Madeni işletmesinin Kınık'a kattığı ekonomik değer, sosyal proje ve eğitime destekleri için Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen ve Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Madenciler Günü Sadık Doğruer Maden Kınık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
title