Haberler

Başkan Bozkurt Bir Engeli Daha Ortadan Kaldırıdı

Güncelleme:

Eskişehir'in İnönü İlçesi Oklubal Mahallesi'nde yaşayan engelli bir gencin evinin önündeki yolun yenilenmesi talebi üzerine İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt kelimenin tam anlamıyla, akan suları durdurdu.

İnönü Belediyesi'nin sosyal medya hesabından, oğlu Kerim Eren'in oturduğu sokakta bulunan yolda tekerlekli sandalyesi ile yol alamadığını belirten baba Salih Eren, belediye başkandan evinin önünde bulunan yola kilittaş döşenmesini talep etti. Bu talep üzerine İnönü belediye Başkanı Kadir Bozkurt Fen işleri ekiplerini seferber ederek diğer işlerin durdurulmasını ve yol talebini en kısa sürede yerine getirilmesi talimatını verdi. Yolu kilit taş döşenen Kerim Eren'in tekerlekli sandalyesi de belediye tarafından yenilenerek Başkan Bozkurt tarafından Kerim Eren'e teslim edildi.

Kilittaş Taleplerinin diğer işler durdurularak yerine getirilmesinin kendisini ve engelli oğlunu çok memnun ettiğini belirten Salih Eren, Başkan Kadir Bozkurt'un taleplerini yerine getirmesinden ve engellilere öncelik vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Bozkurt Salih Eren Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title