Haberler

Başkan Baran; "Kahraman Şehitlerimizin Bize Emanetisiniz"

Şehit anneleri ile bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kahraman şehitlerimizin bize emanetisiniz” dedi.

Şehit anneleri ile bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Kahraman şehitlerimizin bize emanetisiniz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte Tütünçiftlik sahilinde yer alan Belediye Sosyal Tesisleri'nde şehit ailelerini ağırladı. Yemeğe şehit aileleri dışında Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve AK Parti İlçe SKM Başkanı Selami Tanış da katıldı. Misafirleri tek tek kapıda karşılayan Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, daha sonra şehitlerin aileleri ile tek tek sohbet etti.

Yenilen yemek sonrasında bir konuşma yapan Başkan İsmail Baran, "Sizlerin evlatları bu vatana sahip çıktılar. Vatanın bekası ve bütünlüğü için canlarını seve seve feda ettiler. Şehitlerimizin sizleri bize emanet ettiklerinin bilincindeyiz. Her zaman sizlerin yanında ve destekçiniz olduğumuzu da unutmamanızı istirham ediyoruz. Vatana yaptıkları hizmetin borcunu asla ödeyemeyeceğimiz şehitlerimi rahmetle anıyoruz" dedi.

Konuşmasında anneler günü dolayısıyla şehit annelerine ayrı bir parantez açan Başkan İsmail Baran, " Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin doğduğu bu topraklar için, vatan için, bayrak için mücadele etmiş, canını vermiş, canından parçalarını vermiş şehit annelerimize, gazi annelerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Sizler yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetisiniz" diye konuştu.

Başkan Baran ve eşi Bilge Baran şehit annelerine çiçek, aile fertlerine de plaket takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Baran Kahraman İsmail Baran Ak Parti İsa Taş Politika Haberler

title