Haberler

Başkan Aslan Vedaya Hazırlanıyor

30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayan Ağrı’nın Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, görevini devretmeden önce yaptığı hizmetleri anlatarak seçmenlerinden helallik istedi.

30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayan Ağrı'nın Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, görevini devretmeden önce yaptığı hizmetleri anlatarak seçmenlerinden helallik istedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmet Aslan, 10 yıldır Hamur halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. AK Parti'den 2 dönem üst üste seçildiğine vurgu yapan Başkan Aslan, "Görev sürem içerisinde oy veren vermeyen herkese kapımı açık tuttum. Her zaman halkımızın içinde yer alıp, onlardan hiç ayrılmadım. Halkımızın sorunlarını hep yerinde görerek tespit ettik. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile her zaman vatandaşımızın yardımına koştu. Elimizi vicdanımıza koyarak Hamur'a elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Yeni projeleri hayat geçirdik. Ancak bunlar yeterli mi tabi ki değil. Hamur'da daha yapacak çok iş var, ancak büyük bölümünü yapmak bize nasip oldu" dedi.

ARAÇ PARKI GENİŞLETİLDİ

2004-2014 yılları arasında ilçede 16 bin 145 metre kanalizasyon hattı döşediklerini ifade eden Belediye Başkanı İsmet Aslan, Buzhane ve Hatunkomu mahallelerine taziye evi yaptıklarını söyledi. Yine bu iki mahalleye içme suyu şebekesi ve depolarının yapıldığını kaydeden Başkan Aslan, "35 bin metrekare parke taşı ile yol ve kaldırım yaptık. SODES kapsamında 40 fakir ailemizin evi onardık. Belediyemize 1 adet yol süpürme aracı, 1 adet kamyon, 1 adet itfaiyeye çevrilen kamyon, 1 adet cenaze yıkama aracı, 1 adet greyder, 1 adet makam aracı gibi araçlar katarak genişlettik. Belediye binamızı ek yapıp, genişleterek modern bir hale getirdik" diye konuştu.

"ESNAFA BORCUMUZ YOK"

2004 yılında görevi yaklaşık 1 milyon lira borçla devraldığını ve bu nedenle ilk görev süresini borç ödemekle geçirdiğini ifade eden Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, bu borcu tamamen bitirdiklerini söyledi. Ağrı ve Hamur'da bir tek esnafa bile borçlarının bulunmadığını, aksine hesaplarında harcanmak üzere yaklaşık 50 bin liranın bulunduğuna dikkat çeken Başkan Aslan, "Allah'a şükürler olsun ki tek bir vatandaşımıza bir kuruş borcumuz olmadan görevi teslim edeceğim. Görev sürem boyunca yeni hizmetler yapmamızda ve bu borçları ödememizde bana yardımcı olan tüm ekibime sonsuz teşekkür ediyorum. 10 yıldır Hamur Belediyesi çalışanları ve meclis üyelerimiz büyük bir aşkla çalıştılar. Hamur halkının 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine layık olan adaya oy vereceğini umuyor, yeni göreve gelecek olan arkadaşımı şimdiden tebrik ediyorum. Umarım ilçemiz hak ettiği hizmeti bu dönem almaya devam eder. Tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben Hamur'un bir neferi olarak her zaman halkımın emrinde olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet Aslan Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title