Haberler

Başkan Altınok Öz, Çorum Üçköy Derneği'nin Gecesine Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çorum Üçköy Derneği’nin düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma gecesine katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çorum Üçköy Derneği'nin düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma gecesine katıldı.

Çorum Üçköy Derneği tarafından birlik beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi. Çorum Üçköy Derneği Başkanı Haydar Kaplan ve dernek yöneticilerinin ev sahipliğinde Maltepe Green Paradise'da düzenlenen geceye. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra, CHP Parti Meclisi Üyesi Hüsnü Süslü, Kartal CHP İlçe Başkan Yardımcısı Özer Aydın,Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Sema Demirhisar, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz şunları söyledi: "Değerli Çorumlular birlik beraberlik ve dayanışmayı anlatan bu gecede sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. 2014 seçiminden sonra Çorum'a gittim, ilk okuduğum okul Çorum'da kütüphane olmuş. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Çorum'da okuyan biri olarak kendimi Çorum'lu görüyorum. Üçköy Derneği'nin bugünkü halinin gurur ve memnuniyet verici olduğunu söylemiş olayım. Bu sebepten Haydar Başkanı ve yönetim kurulunu da kutluyorum. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun, sağlığınız yerinde olsun, hepinize iyi eğlenceler diliyorum". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınok Öz Maltepe Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title