Haberler

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay Karapınar ve Emirgazi'nin mahallelerini ziyaret etti

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karapınar ve Emirgazi ilçelerine bağlı mahallelerde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Altay'ın, mahalle ziyaretleri kapsamında, ilk olarak AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin ile Karapınar ilçesine bağlı, Hotamış, Islık, Yeşilyurt ve Kayalı mahallelerindeki vatandaşlarla buluştuğu belirtildi.

Altay'ın daha sonra Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak ve AK Parti Emirgazi İlçe Başkanı Uğur Çanakçı ile ilçeye bağlı Işıklar ve Demirci mahallerinde vatandaşlar ve muhtarlarla görüştüğü aktarıldı.

Açıklamada ifadesine yer verilen Altay, "Hemşehrilerimizin görüşleri bizim için çok değerli. Konya, çok büyük bir coğrafyaya yayılan bir şehir. Biz de her bölgemize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Allah, birliğimizi daim etsin. Vatandaşlarımızın da desteğiyle şehrimizi yarınlara daha güçlü taşıyacağız inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Karapınar Emirgazi Konya Altay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title