Haberler

Başiskele'de Samimi ve Sevgi Dolu Bayramlaşma

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın ev sahipliğinde belediye hizmet binası bahçesinde düzenlenen 19. Geleneksel Bayramlaşma programı tam bir bayram havasında geçti.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ev sahipliğinde belediye hizmet binası bahçesinde düzenlenen 19. Geleneksel Bayramlaşma programı tam bir bayram havasında geçti.

Ramazan Bayramının 1. Gününde yapılan kent bayramlaşmasına vatandaşlar aileleriyle birlikte katıldı. Bayramlaşma programında Başkan Hüseyin Ayaz'ı yalnız bırakmayan genç yaşlı herkes birbirinden helallik aldı, iyi niyetlerini dile getirdi. Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Başiskele ilçe Başkan Vekili Mustafa Koral ve ilçe yönetimi, Başiskele ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, belediye personeli, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programına katılım oldukça yoğundu. Programa katılan vatandaşlar yine belediye başkanı Hüseyin Ayaz'a sahip çıkarak birlik ve beraberliğini gösterdi.

Sıcak ve güneşli bir havaya karşılık uzun kuyrukların oluştuğu bayramlaşma programında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve protokol üyeleri vatandaşların bayramını tek tek tebrik etti. Başkan Hüseyin Ayaz, "İlçemizde hizmet dolu huzurlu bir ramazan ayını geride bıraktık. Tüm kentimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi. Bayramlaşmanın ardından katılım sağlayan vatandaşlara ikramlarda bulunularak hediyeleri verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hüseyin Ayaz Yaşam Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title