Haberler

9. İnovasyon Zirvesi Yoğun İlgi Gördü

Anadolu Genç İnovasyon Derneği tarafından düzenlenen, amacının eğlenirken öğrenmek, öğrenirken şaşırmak olduğu "İnovasyon Zirvesi" bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdi.

Anadolu Genç İnovasyon Derneği tarafından düzenlenen, amacının eğlenirken öğrenmek, öğrenirken şaşırmak olduğu "İnovasyon Zirvesi" bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdi. Zirve 6 Mayıs Çarşamba günü, 10.00- 17.00 saatleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Zirvede yer alan konuşmacılar ise şöyleydi; Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Kemal Kaptaner, TRT eski haber spikeri ve diksiyon eğitmeni İsmet Topaloğlu, İnovasyon Uzmanı Salih Keskin, Sıradışı Digital ve yenisehrim.com kurucusu Ali Erişti, - Gel Gelişelim Kurucu; Trainer & Digital Strategist, Seçil Ece Yılmaz Öğretmen ve Goncalar Solmasın Dernek Başkanı Hacı Ormanoğlu, Mekan.com kurucu ortağı Reyhan Çepik Arslan ve gezgin İlyas Yıldız.

Birçok farklı ismin farklı konulara değinip yaşamsal deneyimlerini, tecrübelerini ve bilgilerini paylaştığı zirve yoğun ilgi gördü. Katılımcılar zirveye olan ilgilerini #yasonrası ve #anadoludainovasyon hashtagi ile Twitter'dan paylaştı.

Yaptığı samimi sunum ile ayakta alkışlanan Hacı Ormanoğlu sunumunda, öğrencilerin üretken olması gerektiğini, en önemli öğrenme yöntemlerinden birinin uygulayarak ve üreterek öğrenme olduğunu vurguladı. "Güne şarkı söyleyerek başlayın" diyen Ormanoğlu, iyi düşünmenin iyilik getireceğini sahnede yer alan balonlarla oynayarak içten bir şekilde aktardı.

"Öfke haklılığın intiharıdır" diyerek öfkeli olmanın haklılığı haksız çıkardığını vurgulayan İsmet Topaloğlu, insanların, aşk ile tutku, sabır ile tahammül gibi bazı kelimeleri sıklıkla karıştırdığını anlatarak kelimelerin büyüsüne ve ikna gücüne değindi. "Hayallerin son kullanma tarihi yoktur" diyen Topaloğlu, hayal edin, hayallerinizi anlatın ırmakları içinize akıtmayın, dışınıza akıtın dedi.

İnsanların etki alanlarından söz eden Seçil Ece Yılmaz etki alanlarınızı kontrol edebileceğimiz yere yöneltmemiz gerektiğinden bahsederken Gezgin İlyas Yıldız ise hayatında inovasyonun ne kadar değişiklik ve güzellik yarattığına değindi.

Silikon Vadisi tecrübelerini anlatan Reyhan Çepik Arslan ise insanların yapacakları şeye inanmaları gerektiğini vurgulayarak "Kimsenin size yapamazsınız demesine izin vermeyin. Ben istenildiği ve uğraşıldığı takdirde insanların yapabileceklerine inanıyorum" dedi.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Ece Yılmaz Basın Bültenleri Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title