Haberler

Başhekim Seven'den Kaymakam Vekili Yılmaz'a Ziyaret

Kavak Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan Başhekim Mustafa Seven, Kaymakam Vekili Metin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kavak Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan Başhekim Mustafa Seven, Kaymakam Vekili Metin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Yılmaz, Seven'e yeni görevinde başarı diledi.

Vatandaşların sağlığının doktorlara emanet olduğuna işaret eden Yılmaz, "Sağlık hizmetleri ne kadar iyi yürütülürse insanlar da o kadar memnun ve sağlıklı olur. İlçenin mülki amiri olarak bizler de sizlere destekçiyiz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum." dedi.

Seven de hastalara en iyi hizmetin verilmesi için ekip arkadaşları ile çalışmalara başladıklarını anlattı.

Kavak Devlet Hastanesinde bulunan araç, gereç ve malzeme durumu hakkında Yılmaz'a bilgi veren Seven, "Beni bu göreve layık gören büyüklerimize teşekkür ediyorum. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Bu konudaki çalışma eylem planlarımı hazırlıyorum. Gerek personelimize, gerekse vatandaşlarımıza yönelik zaman zaman hijyen, diyabet ve çeşitli hastalıkların önlenmesi ile ilgili seminer ve eğitim toplantıları düzenleyeceğim." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Seven Metin Yılmaz Kavak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title