Haberler

Başbakan Erdoğan Nikah Şahidi Oldu

Başbakan Erdoğan Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar çiftinin nikah şahitliğini yaptı.Haber.

Başbakan Erdoğan Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Haber: Gülseli ÖZDEMİR - Kamera: Özgür ARSLAN / İSTANBUL DHA Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlunun nikahında şahitlik yaptı. Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Çiftin nikahını, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Nikah şahitliğini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal yaptı. Düğüne, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji veTabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şarkıcı Orhan Gencebay, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi FulyaTerim, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, A Milli Futbol Takımı Antrenörü Okan Buruk ve eski futbolculardan Tugay Kerimoğlu, eski basketbolcu İbrahim Kutluay, Özge Ulusoy'un da aralarında bulunduğu iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Saffet Ulusoy Haluk Ulusoy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title