Haberler

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Ensar Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında farklı dallarda yapılan yarışmalarda Muş’ta dereceye giren öğrenciler ödüllendirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Ensar Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında farklı dallarda yapılan yarışmalarda Muş'ta dereceye giren öğrenciler ödüllendirdi.

Vali Seddar Yavuz'un makamında gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güler, okul idareci ve öğretmenleri ile yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı. Vali Seddar Yavuz, kısa film kategorisinde birinci olan Muş İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatma Betül Ulaşkın, Muş İlci İnşaat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sümeyra Belet, resim dalında birinci olan Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Mustafa Selim Dost, TOBB Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi İshak Yılmaz, hikaye dalında birinci olan Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Vedat Türker, Bulanık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nihal Demirci, şiir dalında birinci olan Varto İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Baver Gökdemir, Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Ekici ve değerler ödülü dalında birinci olan Hasköy Kadir Rezan Has Kız YİBO öğrencisi Şevin Etik, Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Önel isimli öğrencileri tebrik etti.

Ortaokul ve lise kategorilerinde birinci olan öğrenciler Vali Yavuz tarafından altın ile ödüllendirildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Arslan Bayram Güler Muş Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title