Haberler

Başar, Spor Projelerini Açıkladı

Güncelleme:

Tarhan ve Başar, Esenspor'u ziyaret etti.

CHP CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Körfez Belediye başkan Adayı Reşat Başar, Körfez Esen spor kulübüne ziyarette bulundu. CHP heyeti, kulüp başkanı Kenan ay ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Körfez Belediye başkan Adayı Reşat Başar'a Yrd. Doç. Dr. Ömer Kurtaş, CHP İlçe başkanı Mehmet Miroğlu, Meclis üyesi adayı Ali Rıza Yeşilyurt da eşlik etti.

Büyükşehir Adayı Tahsin Tarhan, Büyükşehir olarak her bakımdan destek vereceklerini anlatıp, "Amatör sporun teminatı biziz"dedi.

CHP Körfez Adayı başar ise, amatör spor kulüplerine destek vereceklerini anlatarak, "Spor salonu, fitness, kütüphane, medya, oyun ve etüd salonlarının bulunduğu sportif yaşam merkezleri oluşturulacak, Amatör spor kulüpleri, kürek ve Yelken benzeri su sporları desteklenecek. Körfez Yarış Pisti ( Ralli ) yeniden yapılandırılacak. Amatör destekte doruğa ulaşacak"dedi.

Toplantıda, Kulüp Başkanı Kenan Ay ile Rıza Pala, amatör kulüplerin sorunlarını ve isteklerini dile getiren birer konuşma yaptılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahsin Tarhan Kenan Ay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title