Haberler

Başakşehirlilerden kurban kesim alanı isyanı: Müşteriler 5 dakikadan fazla oturmuyor

Güncelleme:

İBB'ye ait kurban satış ve kesim alanı, Başakşehirlileri sokağa çıkamaz hale getirdi. Vatandaşlar İBB'nin kurban satış alanını kaldırma sözünü tutmadığını öne sürerek, hem kötü kokudan hem de hastalık taşıyan karasinek ve sivrisineklerden dolayı kabus gibi günler geçirdiklerini belirttiler.

"ÇOCUKLAR DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİYOR"

Kurban satış ve kesim alanlarının yerleşim yerlerinin ortasında olmasının yanlış olduğunu ifade eden mahalle sakini Muhammet Sancar, "Kurban alanlarının merkezlerde olmasını yanlış buluyorum. Modern bir şehrin ortasında kurulan kurban alanı, ilkel bir görünüm oluşturuyor. Buraya yakışmıyor. Kokudan rahatsız oluyoruz. Bir an önce tedbir alınmalı ve gerekli işlemlerin yapılması gerekiyor. Defalarca kez İBB Beyaz Masa'yı aradık ancak hiçbir sonuca ulaşamadık. 'Her şey çok güzel olacak' dediler ama her şey kötüye gidiyor" dedi.

Bir diğer mahalle sakini Ali Apak da, "Kurban bayramı öncesi burada koku oluşuyor. Müşterilerimiz ve bizi ciddi manada rahatsız ediyor. Şikayet etmemize rağmen herhangi bir çözüm olmadı" ifadelerini kullandı.

"MÜŞTERİLER 5 DAKİKADAN FAZLA OTURMUYOR"

Yazın ortasında koku ve sinekten kapı önünde oturamadıklarını söyleyen Ramazan Özoğlu, "Koku ve sinekten rahatsız oluyoruz. Başakşehir Millet Bahçesi'ne gidiyoruz ama çocuklarımız kokudan duramıyor. Müşterilerimiz de beş dakika oturup kokudan dolayı kalkmak istiyor. Bu bizim işlerimizi de etkiliyor. Bir an önce bu alanın kaldırılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kayaşehir sakinleri, İBB yönetiminin 3 yıl önce verdiği sözü ne zaman tutacağını merakla bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir Kayaşehir Kurban Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (7)

Qwe Qwe:

Daha bunlar iyi günlerimiz. İstanbul un kendi kaynakları İstanbul a fazlasıyla yetecekti. Noldu o gelirler kaynaklar. Anca zam ortada da yapılan hicbirsey yok. Yazık oldu İstanbul un boşa geçen senelerine.

23
31
yanıtYanıtla
Emir Talay Akhan:

Adamı karalamak için İBB ok şöyle yok böyle biz kurbanı tam 25 yıldır . Ahırın içinde satıyoruz . 15 dk kokuya maruz kalsa nolcak... hep yalan hep dolan işiniz...

36
18
yanıtYanıtla
Deniz Ergün:

Tüm mahalle kokuyor arkadaşım cahil cagil konuşma

yanıt15
yanıt13
Çınar Saraç:

Kurban alanında ne bekliyorsun podyuma çıkacak kızların parfüm kokusu gelecek değil yaaa, hey allahım yaaaa işleri güçleri İmamoğlu ile uğraşmak başka konu kalmadı mı ilke ekonomisine bakın çoğu insan kurban kesemeyecek durumda , elektrik doğal gaz zamları her şeye zam zam zam bu kadar konuşulmadı yazık yaaaaaa

21
7
yanıtYanıtla
Deniz Ergün:

Ulan dükkanda duramiyoruz dükkandaaaaaaa, bre cahil

yanıt3
yanıt6
Çınar Saraç:

Kurban alanında hayrola parfüm kokulu kızları mı görüyorsunuz kurbanlıkları görüyorsunuz kokacak tabi , bu koyunları seçimde oy kullandırtmak lazım kesmesinler

yanıt3
yanıt0
Selin Akpınar :

Lan işiniz gücünüz İBB olmuş ülkede milyar tane sorun var bir sürü yolsuzluk delili var ama neymiş efendim kötü kokuyormuş madem müslümanın katlanacaksın. Uzak yere koysa yine laf edersiniz bu halkı memnun etmek çok zor

10
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title