Haberler

Başakşehir Bilgievi Öğrencileri Piknikte Buluştu

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri Geleneksel Pikniği, 3 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri Geleneksel Pikniği, 3 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Piknikte doyasıya eğlenen çocuklar, çeşitli eğlencelerle tüm senenin yorgunluğunu üzerlerinden attı.

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri Geleneksel Pikniği, 6 bilgievinden 3 bin öğrenci ve velinin katılımıyla Şamlar Mesire Alanı'nda gerçekleşti. 3'üncüsü düzenlenen Geleneksel Başakşehir Bilgievleri Pikniği'ne; Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Göksu ve Cemil Meriç, Necdet Yıldırım, Cevdet Kılıçlar, Güvercintepe, Şahintepe ve Akif İnan bilgievlerinde eğitim gören çocuklar ile velileri katıldı.

Ödüllü yarışmaların düzenlendiği oyunlarda kendilerini göstermek için kıyasıya yarışan çocuklar, kimi zaman heyecanlı ve bol kahkahalı eğlencelerle tüm senenin yorgunluğunu attı.

Belediye Başkanı Uysal, ev sahipliğini yaptığı piknikte aileleri tek tek dolaşarak, çocuklar ve velileriyle sohbet etti. Ailelerle uzun uzun konuşan Mevlüt Uysal, vatandaşların istek ve önerilerini de dinledi. Mevlüt Uysal'ın "Onlar yarınlarımızın doktor, avukat ve mühendisleri" dediği Başakşehirli çocuklar da, başkanlarını aralarında görmekten mutlu oldu.

Pikniğe katılan öğrenci ve veliler, organizasyonu çok güzel bulduklarını belirterek, Başkan Uysal'a teşekkür etti.

Pikniğe çocuklarıyla birlikte gelen Sevda Serin Ataç, "Belediyemiz çocukların ve ailelerin güzel bir gün geçirmesine vesile oldu. Bilgievlerinden çok memnunuz zaten. Başta Başkan Mevlüt Uysal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

"Bilgievlerinden kızım sürekli faydalanıyor" diyen Emine Karaaslan ise, "Bilgievleri çocuklarımızın okul dışındaki zamanlarını çok güzel değerlendirdikleri bir yer. Bu pikniği de aileleri ve çocukları bir araya getirmesi açısından çok yararlı buldum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Belediyesi Mevlüt Uysal Cemil Meriç Göksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title