Haberler

Bartın Tso Başkanı Çakır'dan Ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cihat Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'u makamında ziyaret etti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cihat Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'u makamında ziyaret etti.

TSO Başkanı Çakır, burada yaptığı konuşmada, il genel meclisinin yerel bir parlamento niteliği taşıdığını belirterek, il sorunlarının çözüm aşamasında yapılacak çalışmalar için meclise başarı diledi.

Bölgelerinde ekonomik ve teknolojik anlamda da gelişmeler yaşandığını anlatan Çakır, şöyle konuştu:

"Bu gelişmeler ışığında Bartınımızı daha ileriye taşıyacağız. Her zaman kalkınmanın özel sektör vasıtasıyla olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki süreç ilimiz için çok ciddi fırsatları bünyesinde barındırıyor. İl ve ilçeler genelinde tarım, turizm, sağlık, eğitim, sanayi altyapısı, kültür, spor, sosyal hizmetler alanlarında önemli işleve sahip olan il genel meclisimizle ortak paydamız olan Bartın'ın gelişiminde birliktelik içinde çalışmalar yapacağımız inancındayım."

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun da, şehrin kalkınması ve gelişmesi için alınacak her karara destek vermeye hazır olduklarını kaydederek "Şehrimizin siyasilerden, iş adamlarından beklentileri var. İlimize yatırımların kazandırılması yönünde geçmişte olduğu gibi birlikte çalışmaktan onur duyacağız." dedi.

Ziyarette TSO Meclis Başkanı Halil Çelen ile yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cihat Çakır Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title