Haberler

Bartın Sgk'dan Tso Başkanı Çakır'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bartın İl Müdürü Ekrem Öztekneci, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bartın İl Müdürü Ekrem Öztekneci, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını ifade eden SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci, kurum çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Sosyal Güvenlik Kurumu, etkin idari ve mali yapısı, güçlü teknolojik alt yapısı, bilgi teknolojisinin yoğun kullanıldığı, muhasebe sistemleri, modern tekniklerle yönetilen ve toplumun tüm kesimine hizmet eden bir kurum olduğunu belirten (SGK) İl Müdürü Ekrem Öztekneci, "Kurumumuz Bartın'da İl Müdürlüğü olarak 60 personel ile hizmet vermektedir. Birçok hizmetimizi de aynı zamanda e-devlet uygulamasına taşıyıp vatandaşlarımız için daha erişilebilir bir sistem kurarak, kuruluşundan itibaren kendini her anlamda sürekli olarak güncelleyen, çağın gereklerine ayak uyduran, teknolojiyi yakından takip eden bir İl Müdürlüğü olarak Bartın'daki halkımıza en iyi hizmeti sunmaktadır. 2016 yılında yapılan değişiklikle emeklilerimizden kesilen sosyal güvenlik destek primi kaldırılmıştır. İl Müdürlüğümüz yeni yapılan hizmet binası ile paydaşlarımıza modern ve örnek bir binada en kısa süre de hizmet vermeye başlayacaktır" dedi.

Bartın iş dünyasının, esnaf, tüccar ve sanayicinin her dönem ve koşulda övgüye değer bir gayretle çalışmalarına devam ettiğini belirten Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır konuşmasında, "Sosyal Güvenlik Kurumu, son yıllarda yapılan reform niteliğinde değişiklikler ve düzenlemelerle en büyük gelişme ve başarı gösteren kurumların başında yer almaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumunun insanların sosyal haklarını düzenlemesi, kayıt altına alması ve bir ömür boyu bu imkanları insanların hizmetine sunması nedeniyle önemli bir işlev üstlenmiştir. Bu noktada Bartın TSO olarak gerçekleşecek tüm proje ve çalışmalarınızda sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Sosyal güvenliğin herkesin en temel hakkı olduğu bilinciyle, Sosyal Güvenlik Haftasının başta siz olmak üzere kurum çalışanları olmak üzere, tüm müteşebbislerimizde çalışanlar ile vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gerçekleşen ziyaret yapılacak etkinlikler kapsamında fikir ve görüş alışverişinde bulunulması ile son buldu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Cihat Çakır Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title