Haberler

Barıştırmak İsterken Katil Oldu

Güncelleme:

Bursa'da kavga eden Doğan Kahriman (47) ile Zekeriya Tek'i barıştırmak isteyen Yılmaz Çetin, çıkan tartışmada barışmak istemeyen kişiyi öldürdü.

Bursa'da kavga eden Doğan Kahriman (47) ile Zekeriya Tek'i (45) barıştırmak isteyen Yılmaz Çetin (28), çıkan tartışmada kendisine, "Sen bu adamı neden getiriyorsun benim yanıma. Onunla barışmak, konuşmak istemiyorum" diyen Kahriman'ı tabanca ile yaraladı. Hastaneye kaldırılan Kahriman yaşamını yitirdi.

Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki olay, Yılmaz Çetin'in daha önce tartışan kahveci Doğan Kahriman ile Zekeriya Tek'i barıştırmak istemesi sonucu meydana geldi. İddiaya göre dün Zekeriye Tek'i yanına alan Çetin, Hocahasan Mahallesi'nde kahve işleten Kahriman'ın yanına gitti.

BU KEZ KENDİSİ TARTIŞTI

Burada Kahriman ile yine tartışan Tek ayrılırken, Kahriman ise Yılmaz Çetin'e, "Sen bu adımı neden getiriyorsun benim yanıma. Onunla barışmak, konuşmak istemiyorum" dedi. Bu kez ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Yılmaz Çetin ruhsatsız tabancasını çekerek Doğan Kahriman'a 4 el ateş etti. Kurşunlardan biri göğsüne isabet eden Doğan Kahriman ağır yaralandı.

İlk müdahalesi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan Kahriman, kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Kahriman'ın cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Çetin ise silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Çetin Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title