Haberler

Barış Özcan kimdir? Barış Özcan nereli, kaç yaşında?

Dönemin ünlü isimlerinden Barış Özcan, Youtuber olarak karşımıza çıktı. TRT, el-Cezire, CNNTürk gibi kanallarda belgeseller yaptı ve Photoshop, Flash türündeki programların da geliştiricisi olarak görev aldı. Barış Özcan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Barış Özcan ailesi,hayatı araştırılıyor. Youtube'da çektiği kendine has videolarla bir kesim tarafından sevilen, başka bir kesim tarafından da eleştirilen Barış Özcan, New York'ta yaşıyor. İşte, Barış Özcan hakkında ayrıntılı bilgi...

BARIŞ ÖZCAN KİMDİR?

Özcan, 23 Temmuz 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Barış Özcan kimdir? Barış Özcan nereli, kaç yaşında?

New York ve İstanbul'da Adobe, BASF, THY, LC Waikiki, Türk Telekom, LinkedIn, NYMag, TimeOut New York gibi markalara danışmanlık ve sosyal medya hizmeti sunuyor.

ADOBE'DA SATIŞ MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞTI

Sanat, tasarım ve teknoloji temalı çektiği videoları 2015 Mayıs ayındna bu yana YouTube'da paylaşıyor. Daha önce Photoshop, Flash, PDF gibi yazılım ürünlerini geliştiren Adobe'de 6 yıl boyunca Akdeniz Ülkeleri Satış Müdürlüğü görevini üstlendi. TRT, el-Cezire, CNNTürk gibi kanallarda yayınlanan belgeseller yaptı ve yönetti.

Barış Özcan kimdir? Barış Özcan nereli, kaç yaşında?

YOUTUBE'UN 12 DEĞİŞİM ELÇİSİNDEN BİRİ OLDU

Çeşitli konferaslarda toplamda 600'den fazla konuşma yapan Barış Özcan, YouTube'un dünya çapında seçtiği 12 değişim elçisinden biri oldu. #CreatorsforChange adlı program için uluslararası projeler üretiyor. Devletşah Özcan ile evli ve Sufi adında da bir oğlu bulunuyor.

Barış Özcan kimdir? Barış Özcan nereli, kaç yaşında?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Barış Özcan Barış Özcan Photoshop Photoshop New York New York Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title