Haberler

Barış Arduç ile Gupse Özay Dudak Dudağa

Güncelleme:

Barış Anduç ile sevgilisi Gupse Özay önceki gün Cihangir'de baş başa kahvaltı yaptı. Mekanın kuytu bir köşesine geçen sevgililer, sarmaş dolaştı.

"Kiralık Aşk" dizisinin Ömer'i Barış Anduç ile sevgilisi Gupse Özay önceki gün Cihangir'de baş başa kahvaltı yaparken görüntülendi. Mekanın kuytu bir köşesine geçen sevgililerin samimi halleri dikkat çekti.

"MALESEF ÖYLE ŞEYLER YAŞIYORUZ"

Özay'ın sevgilisini uzun uzun öpmesi, Anduç hayranlarının "Elçin'le çok yakışıyorsunuz. Sevgilinden ayrıl" tacizine yanıt gibiydi. Anduç sorular üzerine "Maalesef öyle şeyler yaşıyoruz" dedi.

"AYRILIN" MESAJLARI ALIYORLARDI

'Kiralık Aşk'ın oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Anduç'u birbirlerine yakıştıran hayranları gerçek sevgililerine 'ayrılın' diye taciz mesajları attığı ortaya çıkmıştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Arduç Gupse Özay Cihangir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (21)

Derya:

Aferin. Savaşmayın sevişin gençler. Mucuk mucuk

11
12
yanıtYanıtla
beyzaMobil-ANDROID:

ikisi hiççç yakışmıyorlar gupse iğrenç barış bu kız da ne buluyor anlamıyorum ben ondan daha güzelim

7
16
yanıtYanıtla
Saadet:

Bu yorumun senin icinin cirkin oldugunu gosteriyor.

yanıt2
yanıt0
aysenur keceli:

zaten ayni evde yasiyorlar bu sokakta yapilan seyde ne cok rahatsiz edici herseyi normallestiren bi toplum olduk.biz bu degiliz.

12
1
yanıtYanıtla
dilek:

helal olsun asıl aşk bu hayranlar bayağı geniş düşünceli daha neler canım!gayette mutlular herşey güzellikle olmuyor!

8
3
yanıtYanıtla
tarafsızMobil-ANDROID:

elçin çok güzel bir kız ama sevgilileriyle devam etmeliler çünkü dizi aşkı dizi bitince bitiyor

8
2
yanıtYanıtla
vurgunMobil-ANDROID:

yakisir pasama hersey gonlunce olsun busede cok guzel bi sanatci seviyorum onu temiz kalpli guzelim benim basarilar

3
7
yanıtYanıtla
CEM TUNA:

Tülin nerdesin, , seni arayorum.

7
2
yanıtYanıtla
dilek:

GAYETTE DOĞAL GÜZEL BİR ÇİFT HALKIMIZ MERAKLIDIR AYIRMAYA KENDİLERİ OLSA NE YAPARDI ACABA!

2
5
yanıtYanıtla
mrs:

ya bu kız cok çirkin davul bile dengi dengine

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title