Haberler

Barbaros Levent Seçkin, Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Oyuncu ve eski manken Barbaros Levent Seçkin, Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil oldu. Seçkin, uzun bir aradan sonra yeniden Arka Sokaklar dizisinde rol almanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu söyledi.

ATV ekranlarında başrollerini Burak Deniz, Alina Boz, Saygın Soysal, Kerem Atabeyoğlu ve Rojda Demirer'in canlandıracağı "Maraşlı" dizisinde de konsey üyesi olarak izleyeceğimiz oyuncu ve eski manken Barbaros Levent Seçkin, uzun soluklu Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil oldu.

YENİDEN ROL ALACAK

Dizide yasa dışı işlerle uğraşan Faruk adlı bir iş insanını canlandıran Barbaros Levent Seçkin, ekibe zor anlar yaşatacak. Daha önce Arka Sokaklar dizisinde de mafyanın adamı Hasan ve çete lideri Harun Yayla karakterleriyle yer bulan kötü rollerini oynayan Barbaros Levent Seçkin, uzun bir aradan sonra yeniden bu dizide rol almanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Barbaros Levent Seçkin, Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil oldu

ÇOK SAYIDA ÖNEMLİ YAPIMDA OYNAMIŞTI

Barbaros Seçkin daha önce de Kurtlar Vadisi Pusu, Kanıt, Kaçak, Şen Yuva, Akasya Durağı, Üvey Baba, Acı Hayat, Her Şey Yolunda Merkez, Dadaş, Sadaka, Acemi Cadı, Paramparça, Hayalimdi, Kalp Gözü, Ezra, Kan Kokusu ve Bizim Ev gibi birçok yapımda rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rojda Demirer Levent Seçkin Burak Deniz Alina Boz Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (39)

Ziyaa:

Bi bitmedi gitti la şu dizi... Yeter la bitirin artık...

12
5
yanıtYanıtla
Aslıhan korkmaz:

Ben bu filme bayılıyorum cok guzel bir film inşallah hiç final e gitmez her hafta cuma çıkıyor hep izliyorum sizede tavsiye ediyorum bu arada her cuma çıkıyor

7
7
yanıtYanıtla
Hüsam:

Yeni bir dizi çıkmış adi: MARAŞLI. Ama ben GAZIANTEPLI dizisini bekliyorum izlemek icin. Bir arkadasimda AFYONKARAHISARLI yi bekliyor

9
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu adamın daha önce arka sokaklarda kötü adam olarak oynadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

9
3
yanıtYanıtla
Celal sağlam:

YENİDEN dahil oldu diziye...

yanıt1
yanıt0
Bla bla:

Açıklamayı okusan belki sende bir şeyler öğrenirdin.Diziye başka karekterle tekrar dönüyor diyor??????

yanıt2
yanıt1
vatandaş da bi haber işte:

BLA BLA nın dediği gibi açıklamayı okusaydın iyiydi. ayrıca niye kanıtlamayıyosun googleden iyice bi araştırma yap hangi bölüm dakika kaçta yüzü ortaya çıktı yaz buraya kanıtlamış olursun. yukarıda bi adam yorum yapmıştı ülkemizin insanlarının kalitesi diye. adama kızmıştım meğer sem haklıymış

yanıt1
yanıt1
kulakları küpeli:

adam kötü karakter olarak oynadığına yemin edebilirim diyor iyi karakter olarak da oynamış olabilir arkadaşa haberi oku diyenlerin türkçe dersi almalarını rica ediyorum

yanıt1
yanıt1
okuyun arkadaşlar okuyun:

abi kulağıma küpe olsun, bundan sonra bütün cümleyi atlamadan okuyayım. meğerse arada kötü ibaresi varmış :) atlamışım

yanıt1
yanıt0
Husamettin:

Yeni bir polisiye dizisi cekiliyor Yan Sokaklar cok guzel bir dizi dört gözle bekliyorum

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title