Haberler

Kayseri'de balıkçıların ağına 1,5 metre uzunluğunda balık takıldı

Güncelleme:

Kayseri'nin Develi ilçe sınırları içinde bulunan Gümüşören barajında Gümüş Pınarı Kooperatif üyeleri, avlanmaya çıktı. Attıkları ağ sonucu beklenmedik bir durumla karşılaşan üyeler, 150 santim uzunluğunda sazan balığı yakaladı.

YAKLAŞIK 30 KİLO CİVARINDA

Gümüşpınarı Kooperatif üyelerinden Ali Öztürk, "Bu mevsimde avlanmak biraz zor. Soğuk ve rüzgarlı hava ile mücadele ediyoruz. Fırtına olunca hemen karaya çıkıyoruz" dedi. Öztürk, baraj gölündeki avlanma sırasında yaklaşık 30 kilo ağırlığında ve 150 santim uzunluğunda sazan balığı avladıklarını söyledi.

Kayseri'de balıkçıların ağına 150 santim uzunluğunda balık takıldı

Kayseri'de balıkçıların ağına 150 santim uzunluğunda balık takıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Develi Haberler

500

Yorumlar (10)

amatör avcı:

Yazıklar olsun! Bunca barajları devlet bazıları para kazansın diye mi yaptı? Tarımda sulama amaçlı çiftçiler, balık ve su ürünlerinde de halk yararına yapılan bu barajların özel kişilere kiralanarak amatör olta balıkçılarına kapatılıp yasaklanmasını kınıyorum. Böyle adaletsizlik olamaz.

37
14
yanıtYanıtla
MR:

AVCILIK HERKEZE ACIK GİT SENDE AVLAN. SANARSIN 2 KİŞİDEN BAŞKSI AVLANAMIYOR.

yanıt7
yanıt1
Yusuf Baktir..:

2 tane zati baraji parsellemis. . her yeri agla donatmis. . bu kadar ahlaksizlik olamaz. . sanki baraj babalarinin mali gerci onlardada suc yok. . siyasi irade bu ise el atmali.

30
6
yanıtYanıtla
Ülkücü03:

Her yer aynı, Tüm göllerde ve göletlerde balık eskisi gibi yok! her yer ağlarla dolu, büyük küçük demeden ağlarla hepsini topluyorlar. Su ürünleri yada Tarım ilçe başkanlarını arıyoruz yasa yok tek işlem para cezası diyor başka yapılacak yaptırım yok diyorlar!!!

yanıt4
yanıt1
Cehnilik:

Bu sazan 150cm. ise adam yaklasik 5 mete olmasi lazim siz bizide sazan sandiniz bu palavraya sazanlama atlariz sandiniz ellaam

22
0
yanıtYanıtla
harbi:

vay seni sazan vay

8
3
yanıtYanıtla
Cosy:

Yok, 15 Metre sazan

9
0
yanıtYanıtla
BALIKÇI:

İnşallah geri salmış olduğunu umut ediyorum ( zannetmiyorum) böyle anaç ve babaç balıkların geri salınması taraftarıyım. bu tür anaç balıklar yüzbinlerce yumurta yapar buda çocuklarımızında avlanabilmesine olanak sağlar. Ben şahsen bukadar büyük balık yakalamadım yakaladığım büyük sayılabilecekleride geri saldım. bence herkesin böyle yapması gerekiyo.

9
0
yanıtYanıtla
emre:

Sazan balığı çok hızlı üreyen bir balıktır tek seferde binlerce yumurta yapar avlanmayla popülasyonu bitmez. . Beslenme sorunuda yoktur hareket halindeki her şeyi yer kendi çapında gölün dibinde çamur tabakasında yaşar genelde az oksijenli sulardada yaşayabilir çok dayanıklı bir balıktır.

2
0
yanıtYanıtla
Burak:

Sanirim 1.50 sazan bizleriz.inanmadik.anac baliklari tuketirseniz yakinda balik kalmaz.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title