Haberler

Bar Cinayeti Zanlısı Tutuklandı

İzmit Barlar Sokağı'nda bulunan bir barda öldürülen şapsın katil zanlısı yakalandı.

İzmit Barlar Sokağı'nda bulunan bir barda öldürülen şapsın katil zanlısı yakalandı.

Nisan ayında meydana gelen olayda, cinayeti işlediği ileri sürülen Vedat Kibar polis ekipleri tarafından yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vedat Kibar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmit Barlar Sokağı'nda bulunan bir barda meydana gelen olayda Hakan Çınar, bar çıkışı başından aldığı 3 kurşunla vurularak öldürülmüştü. Olayla ilgili aranan şahıslardan Vedat Kibar, polis ekipleri tarafından yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kibar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre Şahabettin Bilgisu Caddesi Barlar Sokağı'nda 22 Nisan gecesi Hakan Çınar, bar çıkışında kafasına isabet eden 3 kurşunla öldürülmüş, olayla ilgili olarak yapılan soruşturma sonrasında işletmeci Yaşar Kibar, Muharrem Arpacı ve mekanda garson olarak çalışan Fevzi Durak gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Yaşar Kibar serbest bırakılırken Muharrem Arpacı ve Fevzi Durak tutuklanmıştı. Olayla ilgili olarak da cinayet zanlıları olarak Vedat ve Murat Kibar kardeşler hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Olay sonrasında kayıplara karışan Vedat Kibar'ın İstanbul Tuzla'da bir sitede saklandığı ihbarı sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri siteyi ablukaya aldılar. Site girişinde bekleyen ekipler, Vedat Kibar'ı sitenin hemen ön kısmında bulunan ankesörlü telefonla konuşma yapmak için dışarı çıktığı esnada Kibar'ı gözaltına aldı. Kibar'ın 3 aydır site içindeki dairede saklandığı öğrenildi

Vedat Kibar'ın gözaltına alınması sonrasında diğer aranan kişi Murat Kibar'ın da evde olabileceği ihtimali üzerine evde arama yapıldı ama bulunamadı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Vedat Kibar işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Vedat Kibar tutuklanarak cezaevine gönderilirken polis tarafından her yerde aranan Murat Kibar'ın nerede olduğu konusunda ise net bir bilgi bulunmadığı, aramasının devam ettiği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vedat Kibar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title