Haberler

Bansiad İstişare Toplantısı

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD) tarafından düzenlenen "İstişare toplantısı"nda ilçenin sorunları konuşuldu.

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD) tarafından düzenlenen "İstişare toplantısı"nda ilçenin sorunları konuşuldu.

Kaymakam Günhan Yazar, bir otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 9 aydır ilçede görev yaptığını belirterek, " Bandırma, güzel bir şehir. Demiryolu, hava yolu imkanı olan, şehirlerarası bir kara yolu üzerinde olan, Türkiye'nin beşinci limanına sahip, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi sanayi merkezlerinin hemen dibinde. Sahip olunması gereken bütün potansiyele sahip bir ilçe. Bandırma, alt yapısıyla olabilecek en iyi seviyeye gelmiş. Bizim artık yeni okullara, hastanelere, sosyal alanlara, restoranlara, spor komplekslerine ihtiyacımız var." dedi.

BANSİAD Başkanı Yalçın Cömert de ilçeyle ilgili sorunları konuşmak, bunlara çözüm önerileri sunmak için toplantının düzenlediğini aktardı.

Toplantıya Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Borsa Başkanı Halit Sezgin ve Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş ile oda başkanları, iş adamları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Günhan Yazar Bandırma İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title