Haberler

Banka Şubesinin Kapatılacağı Söylentisi Halkı Sokağa Döktü

Güncelleme:

Sivas Gemerek'te banka şubesinin kapatılacağını duyan 300 kişi, şubenin önüne yürüyerek tepkisini dile getirdi. Öfkeli kalabalığı belediye başkanı sakinleştirdi.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde tek banka şubesinin kapatılacağını duyan ilçe halkı sokağa döküldü. Duruma tepki gösteren vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.

300 KİŞİ ŞUBENİN ÖNÜNE YÜRÜDÜ

Banka Şubesinin kapatılacağını duyan yaklaşık 300 kişi banka şubesinin önüne yürüyerek tepkisini dile getirdi. Banka şubesinin önüne gelen Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bozbıyık vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı. Gemerek ve Yeniçubuk'un birleşmesinin ardından tek belediye olarak hizmet veren Gemerek'te, iki banka şubesinin olması dolayısıyla böyle bir uygulamaya gidildiği öğrenildi.

"GİDİLECEK NERESİ VARSA GİDELİM"

Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Gidilecek neresi varsa gidelim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biraz önce Milletvekilimiz Habip Bey ile görüştüm, kendisi binanın tadilattan geçeceğini belirtti. İlçede birçok bina var nereyi uygun görürlerse veririz. Burada hiçbir kurumun kapatılmasına ne Hakan Bey ne de ben müsaade etmeyiz" şeklinde konuştu.


"GEREKLİ YERLERE İLETTİK"

AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bozbıyık ise "Gemerek halkı olarak biz her zaman kurumlarımıza sahip çıktık. Hep beraber bir araya geldik bu şubenin kapanmaması gerektiğini gerekli yerlere ilettik. Milletvekilimiz Habip Bey bizzat bankanın genel müdürü ile görüştü. Şubemizin kapanması durumu söz konusu değil. Gemerek'in ne kadar önemli bir yer olduğunu elindeki gücü Gemerek biliyor, biz de biliyoruz. Başbakanımızın buraya en büyük müjdesi Gemerek barajıydı. Bu derece büyük bir yatırımın yapıldığı ilçenin banka şubesi kapanmaz." dedi.

"VATANDAŞ BURAYA SAHİP ÇIKTI"

Gemerek Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Gazi Sağırkaya da, "Gemerek 1953 yılında ilçe oldu. İlçe olması sebebiyle bu banka küçük bir şube şeklinde faaliyet göstermiş. 1960 yılında da bu binasını yaptırdı. Buradaki çiftçi, buradaki vatandaş, buradaki esnaf, bacılarımız analarımız herkes burası bizim bankamız devletin bankası diyerek herkes bu bankaya sahip çıktı." ifadelerini kullandı.

Grup açıklamaların ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Demir AK Parti Gemerek Sivas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

ULÇIMAR:

BETER OLUN. AKP YE OY VERİRKEN DÜŞÜNSEYDİNİZ BUNLARI

5
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

GEMEREKTE 13 YILDIR GIDEN KURUMLAR. 1. ASKERLIK ŞUBESI. 2. CEZAEVİ. 3. EMNİYET MUDURLUGU. 4. T. M. O. HATIRLADIGIM BUNLAR AKP. GOTURUYOR GEMEREKLI KONUŞEYOR. HELAL SANS GEMEREKKKKKKKK.

8
1
yanıtYanıtla
SA:

TABELADAN TC SİLİNDİGİNDE NERDEYDİNİZ ?

7
1
yanıtYanıtla
YÜREKLİ:

ZİRAAT BANKASI KAPATILAMAZ

1
7
yanıtYanıtla
sayar:

Endişelenmeye devam edin atıl kalan faizle para satamayan şubeler kapatılmalıdır. marketler bile para kazanmaya şubeleri kapatıyor. belediye başkanı acaba kar etmeyen işyerin kendisinin olsaydı kaoatmazmıydı

7
0
yanıtYanıtla
dost:

bence ilki eski cumhuriyetin kuruldugu sivas yeni cumhriyeti yikmaya baslangicini yapiyor sivas halki zulumun varliyini hisediyor buna izin vermiyecek cumhriyetin kuruldugu yerden baslar

3
3
yanıtYanıtla
Safozlar:

Mal heriflere bank

4
1
yanıtYanıtla
Merak etme:

Ziraat yoksa ptt var açığı kapatır

3
1
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Haberde hangi banka oldugu yazmamis. Ziraat bankasimi acaba?

3
0
yanıtYanıtla
cihad:

arkadaşlar bakıyorumda bankacı olmuşsunuz kimin işine ne yarayacak çok iyi biliyosunuz madem ikibin yılından önce on banka batırıldı onlarada burada cevap yazın oldumu bu paralar nerede kimin cebinde, anca milletin cebinde kazık muhabbeti size batan buysa her bulduğunuz ağacada sorun sendeki bu kazık birazda sana şu hale bak, sanki topraktan para çıkıyo devlet milletten bunun vergisini alıyo dingilmisiniz taklidini mi yapıyosunuz. madem o kadar milleti düşünüyosunuz neden artvindeki zenginliğin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title