Haberler

Bank Asya 1.lig

Bank Asya 1.lig'de Oynanan Malatyaspor-mardinspor Maçının 0-0 Berabere Bitmesinden Sonra Her İki Takımın Teknik Direktörü, Basın Mensuplarına Maçı Yorumladı.

Bank Asya 1.Lig'de oynanan Malatyaspor-Mardinspor maçının 0-0 berabere bitmesinden sonra her iki takımın teknik direktörü, basın mensuplarına maçı yorumladı.

Malatyaspor teknik direktörü Fahrettin Ömeroviç, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Ancak özellikle ikinci yarıda rakibimiz tamamen kapandı. Golü bulamadık, bir gol bulsaydık sonuç çok farklı oludu" dedi.

"Daha fazla çalışmamız gerekiyor" diyen Ömeroviç, "Takıma takviye gerekli mi?" sorusunu "Kulübün maddi durumunu da göz önünde bulundurmak lazım. Ancak bir forvet daha istiyorum" şeklinde cevapladı.

Mardinspor teknik direktörü Nurettin Şiro ise, 10 gün önce göreve Mardinspor'da başladığını hatırlatıp, "İlk 11'de oynayan futbolcuların 9'u şehri terk etmişti. Altyapı ve başka takımlardan kadroyu oluşturduk. Buna rağmen yine iyi mücadele ettiler. Kendilerini kutluyorum. Mücadele adına güzel oyun ortaya koydular. Son dakikadaki atağımız gol olsaydı galip de gelebilirdik. Amacımız en az 1 puan olmadı, onu da başardık" diye konuştu.

(NA-MEF-Y)

20.01.2008 16:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title