Haberler

Bandırma-izmir Arasındaki 6 Eylül Süper Ekspresi 34 Bin Kişi Taşıdı

Bandırma-izmir Arasında Çalışan 6 Eylül Süper Ekspres Treni'nin Sefere Başladığı Günden Bu Yana 34 Bin Yolcu Taşıdığı Belirtildi.

Bandırma-İzmir arasında çalışan 6 Eylül Süper Ekspres Treni'nin sefere başladığı günden bu yana 34 bin yolcu taşıdığı belirtildi.

Bandırma-İzmir arasındaki yolcu taşımacılığı, demiryolunun yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 3 yıl yolcu taşımacılığına kapalı kaldıktan sonra toplam 51 milyon YTL'lik yatırımla geçtiğimiz Şubat ayında yeniden seferlere açılmıştı. 21 Şubat 2007 tarihinde sefere başlayan 6 Eylül Süper Ekspresi'nin bugüne kadar toplam 34 bin yolcu taşıdığını ifade eden Bandırma Gar Müdürü Hasan Hüseyin Ersoy, özellikle yaz aylarıyla birlikte tren seferlerine olan ilginin de arttığını söyledi. İstanbul'dan kalkan hızlı feribotla bağlantılı olarak yolcu taşımacılığı da yapan trende doluluk oranlarının arttığını söyleyen Ersoy, trenin güvenilir, ekomomik ve hızlı olması nedeniyle tercih edildiğini kaydetti. 6 Eylül Süper Ekspresi'nde Bandırma-İzmir arasında bir kişilik tam bilet 15 YTL, indirimli bilet ise 12 YTL'den satılıyor.

(MY-MEY-MŞ)

09.08.2007 16:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title