Haberler

Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Genel Kurulu...

Balıkesir'in Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurul'unda Mevcut Başkan Niyazi Güler Yeniden Başkan Seçilerek Güven Tazeledi.

Balıkesir'in Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurul'unda mevcut başkan Niyazi Güler yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Bandırma Ekol Düğün Salonu'nda yapılan kongreye Balıkesir Milletvekilleri Sedat Pekel, Ali Aydınlıoğlu, İsmail Özgün, Bandırma Kaymakamı Salih Keser'in yanısıra kooperatif ve oda başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle 2 bin delege katıldı. Mevcut Başkan Niyazi Güler ve Bandırma Elektrik Elektronikçiler Odası Başkanı Eyüp İl'in başkanlık mücadelesi verdiği kongrenin Divan Başkanlığı'nı ise Bölge Birliği Başkan Vekili Murat Özkarayurt üstlendi. Kongerede Milletvekilleri Sedat Pekel ve İsmail Özgün'de birer konuşma yaptı. Yönetim Kurulu'nun faaliyet raporları okunduktan sonra oyçokluğuyla kabul edildi. İki başkan adayı da yaptığı konuşmalarda çalışmalarını anlatırken, birbirlerini de sık sık eleştirdiler. Kongre sonunda el kaldırma yöntemiyle yapılan 'açık oylamada' mevcut Başkan Niyazi Güler, oy çokluğuyla yeniden başkanlığa seçildi. Niyazi Güler'in başkanlığındaki yönetim kurulunda Veli Emir, Karani Dinçer, Ömer Metin, Hasan Gündoğan, Ali Acar, Adnan Gemici, Engin Sargın ve Sami İzci yer aldı. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Hayri Özden, Hüseyin Taşçı ve Erkan Alpsu seçildi. Kongre sonunda delegelere teşekkür konuşması yapan Başkan Niyazi Güler, üyelerden aldıkları güçle ve ışıkla daha büyük çalışmaların ve hizmetlerin altına imza atacaklarını söyledi.

(MEY)

18.02.2007 17:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title