Haberler

Balıkesir: Doğru Yol Partisi Bandırma Teşkilatı Kongresi

Doğru Yol Partisi (DYP) Bandırma İlçe Teşkilatı'nın Olağanüstü Kongresi'nde Mevcut Başkan Mustafa Çoban Tekrar Seçilerek Güven Tazeledi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Bandırma İlçe Teşkilatı'nın Olağanüstü Kongresi'nde mevcut Başkan Mustafa Çoban tekrar seçilerek güven tazeledi.

Pehlivanlar Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, geçtiğimiz Temmuz ayında Genel Merkez tarafından atanan mevcut Başkan Mustafa Çoban, tek listeyle katıldı. Kongrede partililere bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çoban, Doğru Yol Partisi'nin herkese kapısının açık olduğunu belirterek "Bizim kapımız herkese açık. Haydi toparlanalım eski günlerimize dönelim. Bu tarihten itibaren bizim rakibimiz yine biziz. Biz misyonu olan bir partiyiz. Seçimlerde bir rüzgarla gelenler bir rüzgarla giderler. Biz seçimlere kadar şu an iktidarda olan bu arkadaşlara Bandırmamız ve vatandaşlarımızın menfaatine olan işlerde ve olaylarda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız" dedi. Kongreye Balıkesir İl Başkanı Haydar Altıntaş, DYP'li eski bakan Baki Ataç, eski milletvekilleri Hüseyin Balyalı ve Sami Sözat'da katıldı. Kongre oyların tamamını alan Mustafa Çoban yeniden başkanlığa seçildi. Mustafa Çoban başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Servet Altıncı, Fikret Yırtımcı, İsmail Bilgi, Nejla Türker, Levent Köker, Kazım Yamaner, Cavit Çavuşoğlu, Ayhan Üğüdür, Oğuz Tosun, Erol Aydın, Tomay Gürel, Yalçın Bingöllü, Aziz Bender, Halil Altan, Ömer Kara, Mertkan Şendil, Aydın İldeniz ve Engin Sargın yer aldı.

(MEY-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title