Haberler

Yeşilyurtspor, Dersimspor'a 1-0 Mağlup Oldu

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 19. Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında gülen taraf Dersimspor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta 19. Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında gülen taraf Dersimspor oldu. Kümede kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Yeşilyurtspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Dersimspor, Yeşiltepe Sentetik sahada karşı karşıya geldi. Maçın ilk bölümlerinde duran toptan bir gol bulan Tunceli temsilcisi 90 dakikanın sonunda 3 puanı alan taraf oldu.

Yeşilyurtspor karşılaşmaya Mehmet Evren, Murat Avcu, Onur Vurmaz, Osman Çavdar, Muhittin Ülger, Raif Durak, Cumali Kılınç, Korhan, Vahap Yıldıztepe, Fuat Bican, Mert Ali Turgut on biri ile başladı.

Karşılaşmanın tamamı iki takım arasındaki kontrollü oyunla geçerken, oyunun başında etkili olan taraf Yeşilyurtspor oldu. Cumali ve Mert Ali Turgut ile zaman zaman tehlikeli olan turuncu yeşillilerin Raif ile duran toptan buldukları bir gol hakem tarafından geçerli sayılmadı.

Geçtiğimiz yıl 44 Malatyaspor forması giyen Arjantinli Lucas'ın 18. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1 - 0 önde kapatan Dersimspor ikinci yarıda kontra ataklarla gol aradı. Bu dakikalarda tecrübeli kaleci Mehmet Evren'i geçemeyen Dersimspor'da bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen Cem Çetin takımını yönlendiren isim oldu.

DERSİMSPOR TEKNİK SORUMLUSU ERHAN KOÇ: "YEŞİLYURTSPOR İYİ BİR TAKIM OLMUŞ"

1 - 0'lık üstünlüğü koruyan Dersimspor'da maç sonrası Teknik Direktör Erhan Koç, oyunun dengede geçtiğine dikkat çekerek; Yeşilyurtspor'u mücadelesinden dolayı tebrik etti. Koç, "Şampiyonluk iddiamız için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardığımız için mutluyuz. Yeşilyurtspor oldukça iyi bir takım haline gelmiş. Malatyalı çocuklardan kurulan iyi bir takım olmuşlar. Mustafa Hocam kısa sürede toparlamış. Onlara da kendi mücadelelerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

YEŞİLYURTSPOR TEKNİK SORUMLUSU MUSTAFA TAŞAR: "ŞANSIZ BİR GOL YEDİK"

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar ise, "Oyunsal anlamda birçok şeyi doğru olarak yaptık. Oyuncularım söylediğim her şeyi yerine eksiksiz getirdi. Hafta içi duran top konusunda çalışmalarımız olmuştu. Bu anlamda şansız bir gol yedik. Görsel bir mücadele koyarak izleyenleri mutlu ettiğimizi düşünüyorum. 3 önemli eksiğimiz vardı buna rağmen iyi mücadele ettik. Ligde kalma adına zor bir süreçteyiz. Artık galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmalıyız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Turgut Yeşiltepe Erhan Koç Tunceli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

CAN DERSİMLİ:

TÜRK İNSANINDA BU ŞOVENİZM OLDUKTAN SONRA DERSİMSPOR SÜPER LİGE ÇIKSA NE YAZAR. KAÇ DK SAHA DA TOP KOŞTURABİLİR. FUTBOL KİTLELERİ UYUTMA ARACIDIR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title