Haberler

Bakanlık Yalova'ya 3 Kamyon ve 150 Konteyner Hibe Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çöplerin daha rahat toplanması için Yalova’ya 3 çöp toplama kamyonu ve 150 çöp konteynırı hibe etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çöplerin daha rahat toplanması için Yalova'ya 3 çöp toplama kamyonu ve 150 çöp konteynırı hibe etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 48 şehre dağıtılan 150 çöp toplama aracı ve 7 bin 500 çöp konteynırlarından Yalova da nasibini aldı. Ankara'da düzenlenen törene Yalova'yı temsilen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun'un iştirak ettiği törende, Yalova'ya hibe edilen 3 çöp toplama kamyonu ve 150 çöp konteynırını Karahan teslim aldı.

Milletvekili Temel Coşkun, "Bakanlığımız illerde temizlik hizmetinin daha rahat verilebilmesi için 48 ile toplam 150 çöp toplama aracı ve 7 bin 500 çöp konteynırı dağıttı. Bundan Yalova da payını aldı. İlimizde halkımıza hizmet verecek olan 3 çöp toplama kamyonu ve 150 çöp konteynır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan tarafından teslim alındı. Bu hibenin Yalova'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Karahan Temel Coşkun Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title