Haberler

Bakan Ziya Selçuk'un 'özel eğitim' paylaşımındaki görseller sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sosyal medya hesapları üzerinden 'özel eğitim gereksinimi olan öğrencilere' ilişkin yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Bakan Selçuk'un paylaşımında kullandığı bazı görsellerin yurt dışındaki bir okuldan ve yapı malzemesi firmasından alındığı iddia edildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Instagram ve Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda yer alan bir detay, sosyal medyada gündem oldu.

Bakan Selçuk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda özel eğitim öğrencilerine özel, tasarım beceri atölyeleri kurulacağını açıkladı.Selçuk açıklamasında, "Her çocuğumuz bizim için biricik ancak özel çocuklarımızın yaşam becerilerini geliştirmeye bilhassa önem veriyoruz. 979 özel uygulama okulumuzun tamamına en az bir tane olmak üzere Tasarım Beceri Atölyesi kuruyoruz. Kendilerini daha iyi tanımak üretkenliklerini artıracak" ifadelerini yer verirken, kullandığı "özel eğitim okulu" görüntüsünün yurt dışındaki bir okula ait olduğu iddia edildi.

Ayrıca Bakan Selçuk'un, paylaşımdaki diğer bir görselin ise yapı malzemeleri satan bir firmaya ait olduğu öne sürüldü.

Bakan Ziya Selçuk'un 'özel eğitim' paylaşımındaki görseller sosyal medyada gündem oldu

INSTAGRAM'DAN SİLDİ, TWITTER'DA KALDI

Bakan Selçuk, Instagram'dan yaptığı paylaşımı silse de, Twitter paylaşımını kaldırmadı.

Bakan Ziya Selçuk'un 'özel eğitim' paylaşımındaki görseller sosyal medyada gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Instagram Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

ADAM:

Arkandayiz Sayın Bakanım.

18
31
yanıtYanıtla
GENÇLER SİZLERİ SEVMİYOR:

SİZ VE DİĞER BAKANLARIN ÇOĞU GENÇLERİN SEMPATİSİNİ KAZANMADINIZ VE YAPAMADIĞINIZ İŞLERDEN DOLAYI SEVİLMİYORSUNUZ. GENÇLERİ HAFİFE ALMANIN YA DA İLGİ GÖSTERİYOR GİBİ OLMANIN CEVABINI ZAMANI GELİNCE ALACAKSINIZ ELBETTE. . A DAN Z YE HER ALANDA GENÇLERE KÖTÜLÜK YAPIYORSUNUZ AMA GENÇLER İYİ İŞLER YAPARAK ŞU EĞİTİM SİSTEMİYLE GÜZEL MESLEKLER EDİNECEKLERDİR. . SİZLER İSE OK OLUP GİDECEKSİNİZ. .

26
22
yanıtYanıtla
Türkgücü:

Gençler kimi seviyor peki?

yanıt4
yanıt8
ESEN:

SAÇMA SAPAN KONUŞMA. cAHİLSİN BİR ŞEYDEN HABERİN YOK!!!!!!!!!!!

yanıt0
yanıt1
Veli:

Çapları bu kadar. Yapacak birşey yok

13
7
yanıtYanıtla
asabii:

Türkiyenin durumu ortada, fakir olan devlet okuluna gidiyor, zenginlerse özel okula. . . peki bir bakanın çıkıp özel okulları paylaşması ne kadar doğru? o kadar ayrımcılık var ki. mesela devlet okulları kapalı iken özel okulların etüd adı altında açık olmaları?

13
1
yanıtYanıtla
Asabi cevap:

Haklısınız. Ama makarna kömür isteyenlerin tercihidir bu hayat.

yanıt7
yanıt1
Eko08:

Fatih projesi gibi, tablet dağıtımı gibi

10
3
yanıtYanıtla
Var:

Basketbol sahası olan bahçenin aynısı var. Sahtesini atmaya gerek yokmuş. Sadece ağaçlar arkada değil yanda.

1
9
yanıtYanıtla
antu:

atma Ziyaaaaaaaaaaaaaaa

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title