Haberler

Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Erzincan Valiliğine Ziyaret

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz Erzincan Valiliğini ziyaret ederek Vali Abdurrahman Akdemir ile bir süre görüştü.

Gerçekleşen görüşmede Bakan Yardımcısı Sayın Metin Yılmaz'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Valimiz Sayın Abdurrahman Akdemir ; Erzincan'ın doğa ve ekstrem sporlarında sadece bölge değil ülkemiz ve dünya genelinde bir cazibe merkezi haline geldiğini belirterek; bugün başlayacak ve ilimizde yaklaşık bir hafta sürecek olan Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası etkinliklerinin bunun göstergesi olduğunu ifade etti.

Görüşeme de Erzincan'ın doğa sporları açısından oldukça önemli bir coğrafi yapıya sahip olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Sayın Metin Yılmaz; "Erzincan'ın yamaç paraşütü, rafting, kayak gibi doğa ve ekstrem sporları alanında kendisini ispatlamış bir ilimizdir. Erzincan'ın kısa vadeli bir süre içerisinde bu spor alanlarında dünyada genelinde spor tutkunlarının başlıca adresi olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Valimiz Sayın Abdurrahman Akdemir günün anısına Bakan Yardımcısı Sayın Metin Yılmaz'a plaket takdim etti.

Bakan Yardımcısı Sayın Metin Yılmaz, Valiliğimizi ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Abdurrahman Akdemir ile birlikte Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşüne katılarak etkinliklerin startını verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Akdemir Erzincan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title