Haberler

Bakan Şener, Sivas'ta Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Giresun'un Alucra İlçesinde, Güvenlik Güçlerinin Teröristlerle Girdiği Çatışmada Önceki Gün Şehit Düşen Jandarma Uzman Çavuş Sadettin Yazıcı'nın Köyüne Giden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, Şehidin Ailesine Taziyede Bulundu.

Giresun'un Alucra ilçesinde, güvenlik güçlerinin teröristlerle girdiği çatışmada önceki gün şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Sadettin Yazıcı'nın köyüne giden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, şehidin ailesine taziyede bulundu.

Sivas ziyaretinin ikinci gününde Şarkışla ilçesine giden Bakan Abdüllatif Şener, yol üstündeki Güney köyüne uğrayarak Şehit Uzman Çavuş Sadettin Yazıcı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Şener, şehit babasının elini öptü. Bu arada bakanın yanına gelen şehidin ağabeyleri Seyfettin ve Ekrem Yazıcı, Şener'in önünde diz çökerek ağladı. Daha sonra ağabeylerden Seyfettin Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Karataş'a ve Şener'e seslenerek, "Sizler söyleyin. Bir operasyona 3 kişi gönderilir mi? Ben de

Güneydoğu'da askerlik yaptım. Operasyona birkaç kişi gönderilmez" dedi.

İl Jandarma Komutanı Karakaş ise, operasyon sırasında İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay rütbesinde üst düzey komutanın da bulunduğunu söyledi.

Şehit Yazıcı'nın Muhammet ve Alper ismindeki çocukları, Bakan Şener'i asker selamıyla uğurladı.

(İG-SE-OMR-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title