Haberler

Bakan Koca, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini eleştirenlere İngilizlerin yayınıyla yanıt verdi

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini eleştirenlere İngiliz Sky News'in yayınıyla yanıt verdi. Bakan Koca'nın görüntülerini paylaştığı TV kanalının yayınında; filyasyon ekiplerimizin hastalığın takibinde dedektif gibi çalıştığı, erken ve yoğun müdahalenin tedavide başarı getirdiği vurgulanıyor.

Bakan Koca, vakaların artmasıyla Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesine son günlerde gelen eleştirilere İngiliz Sky News'in özel haberiyle yanıt verdi. Koca, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "İngiliz'in Türkiye propagandasını izleyeceksiniz" diyerek, "Filyasyon ekiplerimizin hastalığın takibinde dedektif gibi çalıştığı, erken ve yoğun müdahalenin tedavide başarı getirdiği vurgulanıyor" ifadelerini kullandı.

İngiltere'nin en önemli televizyon kanallarından Sky News, Türkiye'nin koronavirüs salgınıyla olan başarılı mücadelesini özel bir haberle ekrana taşıdı. Programda Türkiye'nin Kovid-19 salgınıyla ilgili mücadelesi detaylı şekilde yer bulurken, ülkemizin hastalığa başarılı müdahalesinden de övgüyle söz edildi.

"İNGİLİZ'İN TÜRKİYE PROPAGANDASINI İZLEYECEKSİNİZ"

Bu haberin ardından artan vakalarla birlikte gelen eleştirilere Bakan Koca, "Salgın boyunca, ülke olarak bazı başarılarımız anlatıldığında, kimileri bu başarılara "Türkün Türk'e karşı Türk propagandası!" dedi. Birazdan İngiliz'in İngiliz'e Türkiye propagandasını izleyeceksiniz. Hekimlerimizle, sağlık sistemimizle gurur duyalım." diyerek sonraki mesajında kanalın özel haberinin görüntülerini paylaştı.

"FİLYASYON EKİPLERİMİZ DEDEKTİF GİBİ ÇALIŞTI"

Koca görüntüleri paylaştığı mesajında, "İngiltere'nin önde gelen TV kanallarından SKY NEWS, Türkiye'nin salgınla başarılı mücadelesini, yaptığı özel haberle gündeme taşıdı. Haberde; filyasyon ekiplerimizin hastalığın takibinde dedektif gibi çalıştığı, erken ve yoğun müdahalenin tedavide başarı getirdiği vurgulanıyor." dedi.

Bakan Koca, Türkiye'nin virüsle mücadelesini eleştirenlere İngilizlerin yayınıyla yanıt verdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Ömer:

Koronanın başında vaka sayısı az tedbir çoktu. Süreci de iyi yönettiler. Ama şu anki vaka sayıları yasakların olduğu dönemden çok daha fazla, ne oldu da vaka sayısı çok daha fazla olmasına rağmen eskisi gibi tedbir almıyorsunuz. Süreç çok kötü yönetiliyor. Ama suçu tek yerde aramamak lazım. Maske sosyal mesafe ve hijyene uymayıp virüsü yayan öküzlerin de suçu büyük..

16
3
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Millet olarak cidden sıkıntılıyız. Devlet elinden geleni yapıyor ama içimizdeki ileri zekalılar yüzünden sayılar yüksekiyor.

12
3
yanıtYanıtla
Durak:

Sorun bakanda ya da devlette değil. Sorun hiç bir kurala uymayan uymamakta da ısrar eden eşşeklerde insan olsalar böyle yapmazlar.

8
1
yanıtYanıtla
Ömer:

Ne yazık ki herşeye inanan bir ülkeyiz. İlk başlarda süreci iyi yönettiler. Ama son 1.5 aydır. Süreç tam bir Rezillik. Sadece Doğu illerinde insanların ne kadar rezil durumda olduklarını test ve yoğun bakım bulamadıklarını çok iyi biliyoruz. Kendi gözümüzle görüyoruz. Kimseyi kandırmaya çalışmasınlar.

6
2
yanıtYanıtla
Gurbetçi hasan:

Hollanda da tvler özellikle antalya daki önlemleri (otel havaalanı) ve hastaneleri övüyorlar. Almanya da açtı önlemleri görünce.

6
2
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

Birileri herşeyin kötü gitmesi için ellerinden geleni yapıyor. Algı operasyonu yapılıyor. Sayın başkan seni destekliyoruz güzel işler yapıyorsun ama sadece sizin söylemeniz ile olmaz herkes tedbir almalı.

5
2
yanıtYanıtla
Zgn:

Bu yayın güncel mi bilmiyorum ama ilk zamanki ciddi filyasyon yapılmıyor bildiğim kadarıyla.

2
4
yanıtYanıtla
Sağlık:

Bilgi nerede n komşunun eşi bakanlıkta mı

yanıt1
yanıt0
Ümit:

o zaman bildiğiniz kadar konuşacaksınız

yanıt1
yanıt0
Nur:

Butun yetkililer elinden geleni yapti sorun hala olayin cidiyetini kavrayamayanlarda yonetime bi tasda biz atalim hesabi ortaligi karistirmak ama kimse heveslenmesin bastakiler en iyi sekilde mucadele veriyorlar inkar ancak kisilikten yoksun olanlarindr

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title