Haberler

Bakan İslam, Madenci Ailerine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Karaman'da- İslam, Ermenek'teki kömür ocağında hayatını kaybeden maden işçilerinin eş ve çocuklarıyla yakından ilgilendi- Aileleri ziyaretinde, işçilerden Hüseyin Özcan'ın oğlu Ömer Asaf'a Galatasaray forması hediye eden İslam, Bahri Üzer'in oğlu Mustafa'ya da resim yeteneğini eğitim alarak geliştirmesi tavsiyesinde bulundu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ermenek'te kömür ocağında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine taziye ziyaretinde, çocuklarla yakından ilgilendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Karaman'da- İslam, Ermenek'teki kömür ocağında hayatını kaybeden maden işçilerinin eş ve çocuklarıyla yakından ilgilendi- Aileleri ziyaretinde, işçilerden Hüseyin Özcan'ın oğlu Ömer Asaf'a Galatasaray forması hediye eden İslam, Bahri Üzer'in oğlu Mustafa'ya da resim yeteneğini eğitim alarak geliştirmesi tavsiyesinde bulundu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ermenek'te kömür ocağında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine taziye ziyaretinde, çocuklarla yakından ilgilendi.Aşağıçağlar köyünde İsa Gözbaşı'nın evine giden İslam, anne Nazmiye Gözbaşı ve diğer aile fertleri ile görüştü. "Oğlum doğuda görev yaptı şehit olmadı, maden elimden aldı" diyen Gözbaşı'nı teselli eden İslam, acılı kadına baş sağlığı diledi.Bakan İslam, daha sonra Bahri Üzer'in evine giderek eşi Dursun Üzer'i ziyaret etti. Yaptığı resimleri gösteren madencinin oğlu Mustafa Üzer'e (18), üniversite eğitimi alarak yeteneğini geliştirmesi tavsiyesinde bulunan İslam, madencinin diğer oğlu Ramazan'ın (16) eğitimine ara verdiğini öğrenince, "Mutlaka okuman gerekir. Ben de takip edeceğim" dedi.Osman Çoksöyler ile Ali ve Kerim Haznedar'ın ailelerine de başsağlığı dileyen İslam, Güneyyurt beldesinde de Hüseyin Çolak'ın ailesini evinde ziyaret etti.- Ömer Asaf'a Galatasaray formasıDaha sonra, Mehmet Özcan'ın evine geçen Bakan İslam, eşi Fatma Özcan ve çocuklarıyla görüştü. İslam, maden kazası olduğunda medyada çıkan, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözleriyle herkesi ağlatan, madencinin 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'a Galatasaray forması hediye etti. -Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam-Taziye ziyareti

Kaynak: AA / Güncel

Ayşenur İslam Galatasaray Ömer Asaf Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title