Haberler

Bakan Güllüce: 'Cumhurbaşkanlığını Kimin Kazanacağını Biliyorum'

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda 'Kimin aday olacağını bilmiyorum ama kimin kazanacağını biliyorum' dedi.

İnceleme ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Ordu’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ordu Valiliği’ni ziyaret etti. İl sınırında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından karşılanan Bakan Güllüce’yi Ordu Valiliği’ne gelişinde Ordu Valisi Kenan Çiftçi ve daire müdürleri karşıladı. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Güllüce, gazetecilerin gündemle ilgili sorularını cevaplandırdı.

Bakan Güllüce, cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bir soruya verdiği cevapta, “Kimin aday olacağını bilmiyorum ama kimin kazanacağını biliyorum. AK Parti kimi aday gösterirse o kazanacak. Az farkla, çok farkla. Sayın Başbakan aday olacak mı olmayacak mı, bunu bilemiyorum ama olursa seviniriz, olsun isteriz. Olduğu takdirde kazanacağına bütün Türkiye inanmış durumda. Aday olup olmaması kendi iradeleridir” dedi.

Bakan Güllüce, PKK’nın çocuk kaçırma konusundaki bir soruya ise, “Bu konuda Sayın Başbakan durmadan açıklama yapıyor. Sıkıntılı bir şey. Ne konuşayım şimdi. Bu asırda çocuk kaçırmanın ne demek olduğu açık, çok çirkin, ayıp. Söylemekten çekindiğim kelimeler var” şeklinde cevap verdi.

METİN AKYÜREK

ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce Kenan Çiftçi Enver Yılmaz Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title