Haberler

Bakan Bak'tan İşitme Engelli Judoculara Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan milli judocular Erkan Esenboğa ve Abdullah Sevinç'i kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan milli judocular Erkan Esenboğa ve Abdullah Sevinç'i kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında yapılan törenle görevi Akif Çağatay Kılıç'tan devralan Bak, Samsun'daki oyunlarda altın madalya kazanarak Türkiye'nin organizasyondaki ilk madalyasını alan Abdullah Sevinç ile Erkan Esenboğa'dan oluşan Kata Milli Takımı'nı tebrik etti.

Bakan Bak, "Dünyanın en büyük 3. spor organizasyonuna ev sahipliği yapan ülkemize ilk madalyayı kazandıran milli judocular Erkan Esenboğa ve Abdullah Sevinç'i gönülden kutluyorum. Bakanlık görevine başladığım gün, Samsun'dan gelen madalya haberi bizlere ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyor, 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Abdullah Sevinç Erkan Esenboğa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title