Haberler

Bağlar Belediye Başkanı Gece Çalışmaları Denetledi

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalardan dolayı geceye alınan Göletli Park'taki çalışmaları yerinde inceledi.

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalardan dolayı geceye alınan Göletli Park'taki çalışmaları yerinde inceledi.

Bağlar ilçesinde sürdürülen Göletli Park çalışmaları iftardan sonra başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Belediye Başkanı Yüksel Baran, Başkan Yardımcıları Nimet Taş, Osman Kaya, Sorumlu İnşaat Mühendisi Yılmaz Abiş ve beraberindeki grup ile birlikte Göletli Park'taki ekibin gece çalışmasını yerinde inceledi. Baran, Bağlar halkına sunmak istedikleri projeleri zamanında teslim etmek amacıyla her zaman alternatif bir çalışma ile titizlikle işlerini sürdürdüklerini anlattı. Belediye tarafından 55 bin metrekare alanda yapılmakta olan Göletli Park çalışmalarını yerinde görmek, eksiklikleri tamamlamak amacıyla çalışmaları yerinde incelemek için gecenin geç saatlerinde gezdiklerini söyleyen Bağlar Belediyesi Sorumlu İnşaat Mühendisi Yılmaz Abiş, çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi. Abiş, "Gece iftardan sonra sahur saatlerine kadar hızlı bir şekilde çalışmalarımızın aksamaması için ve projelerimizin zamanında bitirilebilmesi için çalışmalarımız sürdürülmektedir. Belediye Başkanı Yüksel Baran'la birlikte yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Göletli Parka geldik. Çalışmaların ne denli hızlı sürdürüldüğünü tespit etmek için başkanımızla birlikte inceliyoruz. Projelerimizin zamanında bitirilmesi için çalışmalarımız hızla sürmektedir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Baran Baran Bağlar Osman Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title