Haberler

Bağımsız Belediye Başkanı Trafik Kazasında Öldü

Güncelleme:

Isparta'nın Yalvaç İlçesi Kumdanlı Beldesi Belediye Başkanı bağımsız 48 yaşındaki Abdullah Biçici, trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Isparta'nın Yalvaç İlçesi Kumdanlı Beldesi Belediye Başkanı bağımsız 48 yaşındaki Abdullah Biçici, trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Körküler-Yalvaç Karayolunun 5'inci kilometresi Çimenlik mevkiindeki kaza, dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Körküler Beldesi'nden Yalvaç yönüne seyreden Kumdanlı Belediye Başkanı Abdullah Biçici yönetimindeki 32 YN 878 plakalı otomobil, Çimenlik mevkiinde henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıktı. Otomobil, devrilerek takla attı. Ön camdan fırlayan Başkan Biçici, başından ve çeşitli yerlerinden aldığı darbeler sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haber verilmesi üzerine gelen cumhuriyet savcısı ve sağlık ekipleri inceleme yaptı. Bu sırada Başkan Biçici'nin cesedinin hemen yanında duran cep telefonu uzun süre çaldı. Telefona kimse cevap vermedi. Bir süre sonra kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları ve belde sakinleri gözyaşı döktü. Başkan Biçici'nin cesedi, incelemenin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Burada yapılan ön otopsinden sonra Abdullah Biçici'nin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kazaya karışan otomobilin ise rent a car'dan kiralandığı öğrenildi.

AK PARTİ'DEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Evli ve 5 çocuk babası Abdullah Biçici 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanı seçildi. Büyükşehir Yasası'na tepki gösterdiği için Ocak 2013'te ihraç istemiyle disipline sevk edilen Başkan Biçici, kararı beklemeden partisinden istifa etti. 1 yıldır görevini bağımsız yürüten Başkan Biçici, görev süresinin dolmasından sonra asıl mesleği olan öğretmenliğe geri dönme kararı almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Biçici Kumdanlı Isparta Yalvaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title