Haberler

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Düzenlendi

Lüleburgaz Kaymakamlığı ile Kırklareli Yeşilay Şube Başkanlığı işbirliğiyle bağımlılıkla mücadele konulu toplantı düzenlendi.

Lüleburgaz Kaymakamlığı ile Kırklareli Yeşilay Şube Başkanlığı işbirliğiyle bağımlılıkla mücadele konulu toplantı düzenlendi.

Lüleburgaz Necdet Tekin Gençlik Merkezinde "Bağımlılıkla Mücadeleyi Birlikte Başaracağız" sloganıyla düzenlenen toplantıda, Kırklareli Yeşilay Şube Başkanı Vedat Açar ve Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı Kırklareli Koordinatörü Dilek Turhan, slayt eşliğinde sunum yaptı.

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bağımlılıkla herkesin mücadelesi etmesi gerektiğini söyledi.

Tek bir kişi veya kurumun mücadelenin eksik kalacağını vurgulayan Kaya, özellikle ailelerin bu konuda çok hassas olması gerektiğini söyledi.

Kaya, gençlere de bağımlı olunabilecek unsurlardan uzak durmalarını tavsiye ederek, şöyle devam etti:

"Gençlerimize güveniyoruz. Özellikle Türk gençliğine çok güveniyoruz. Atatürk'ün ifade ettiği gibi gençlere emanet edilen bir Türkiye Cumhuriyeti var ama son zamanlarda üzülerek görüyoruz ki madde bağımlısı gençlerimiz çoğaldı. Ciddi anlamda sıkıntılı madde bağımlısı gençlere rastlıyoruz. Bu kapsamda zihinsel fiziksel ve ruhsal anlamda sağlıklı gençler yetiştirmeliyiz. Bu görev sadece kamu kurumlarının değil, gençlere sahip çıkmak herkesin görevi. Madde bağımlılığı ile mücadele etmek tüm Türkiye'nin görevi."

Kaynak: AA / Güncel

Necdet Tekin Kırklareli Lüleburgaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title