Haberler

Bağcılar'da komşusunu yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı! Olayın ardındaki detaylar çok başka

Güncelleme:

Bağcılar'da bileziklerini almak için komşusu olan yaşlı kadını boğmaya ve yakmaya çalıştığı iddia edilen kreş öğretmeni şüpheli, Bakırköy Sulh Ceza hakimliğinde verdiği ifadesinde, "Mağdurla daha önce küçük bir husumetimiz olmuştu. Damadı ile adımı çıkartmışlardı. Özür dilediler, olay kapandı. Bir takım psikolojik problemlerim nedeniyle psikoloğa gittiğim doğrudur. Suçlamaları kabul etmiyorum, mağdurun neden benim adımı verdiğini anlamış değilim" dedi.

Kan donduran olay, geçtiğimiz pazar günü Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan Gülcemal Coşar(71)'ın evine 25 yıllık komşusu geldi. Gözde A., kadının kolundaki bilezikleri ve yüzüğü almak istedi. İkili arasında bir süre arbede yaşandı. Gözde A., 4 bilezik ve bir yüzüğünü gasp ettiği komşusunu boğmaya çalıştı. Gülcemal Coşar'ın öldüğünü düşünen Gözde A., kadının üzerine kolonya döküp, ateşe verdikten sonra evden ayrıldı.

YAŞLI KADIN CAN HAVLİYLE OĞLUNDAN VE KIZINDAN YARDIM İSTEDİ

Can havliyle Gülcemal Coşar kızı Dilek Kurt'u arayıp yardım çağrısında bulundu. Kızı Dilek Kurt ve oğlu Kerem Coşar hemen annelerinin evine gitti. Yaşlı kadını yerde yanmış halde bulan çocukları ambulans çağırarak annelerini Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

KREŞ ÖĞRETMENİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Gözde A.'yı gözaltına aldı. Emniyette işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli Gözde A., üzerine atılı bulunan 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçunun niteliği, şüphelinin inkara dayalı beyanlarına itibar edilmemiş olması ve mağdurun şüphelinin adını vermiş olması sebebiyle tutuklandı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Durumu ağır olan Gülcemal Ç., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi gören Gülcemal Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

"MAĞDURUN NEDEN BENİM ADIMI VERDİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Şüpheli Gözde A. emniyetteki işlemlerinin ardında Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Bakırköy Sulh Ceza hakimliğinde ifade veren Gözde A. üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Yapmadığım bir şey ile ilgili ne diyebilirim, mağdurla daha önce küçük bir husumetimiz olmuştu. Damadı ile adımı çıkartmışlar. Bundan dolayı benden ve ailemden özür dilediler. Bu olay bu şekilde kapandı. Olay günü evimde annem, babam, kardeşim ve yeğenim ile bulunmaktaydım. Biz 2'inci kattayız, mağdurun bulunduğu daire 4'üncü kattadır. Bir takım psikolojik problemlerim nedeniyle psikoloğa gittiğim doğrudur. Ancak ağır bir rahatsızlığım yoktur. İlaç kullanmaktayım. Mağdurun neden benim adımı verdiğini anlamış değilim" dedi.

Bağcılar'da komşusunu yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı! Olayın altından çok başka detaylar çıktı

"ANNEM YANMIŞ, KÖMÜRE DÖNMÜŞ"

Komşusu tarafından vahşeti yaşayan kadının oğlu Kerem Coşar olayla ilgili konuştu. Annesini evde yanmış halde bulduğunu ifade eden Coşar, "Akşam ablam beni aradı. Annem ablamı aramış, 'yaktılar beni kızım' demiş. Ablam kim yaktı diye sorduğunda 'Gözde yaktı' demiş. Ablam durumu bana anlattı. Eve gittiğimde gördüğüm manzara tüyler ürperticiydi, feryat ettim. Annem yanmış, kömüre dönmüş. 'Neden yaptı' dedim, kolunu gösterip 'bileziklerimi aldı, boğdu beni' dedi. Ambulansla hastaneye geldik. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri binanın arka tarafında bilezikleri buldu. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Bağcılar'da komşusunu yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı! Olayın altından çok başka detaylar çıktı

"VAHŞET, İNSANLIK DIŞI BİR ŞEY"

Yaşlı kadının kızı Dilek Kurt ise annesinin yaşam mücadelesi verdiğini söyleyerek, "Vahşet, insanlık dışı bir şey. Annem şu an yaşam mücadelesi veriyor. İnşallah hayata tutunur. 25 yıllık komşumuzdu ama böyle bir şeyin başımıza geleceğini hiç düşünemezdik. Kendisi anaokulu öğretmeni, çocuklarımızı biz böyle insanlara emanet ediyoruz demek ki" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Güneşli Haberler

500

Yorumlar (5)

Gökhan Kağnıcı:

Sanki kreş öğretmeni ne iftira Atılıyor gibi inandırıcı gelmedi Allah şifa versin

53
75
yanıtYanıtla
Canmen:

Pek tekin degiller...!!!

53
14
yanıtYanıtla
melek arslan:

Burda bize düşen önyargı ile yaklaşıp şöyledir böyledir demek değil bu teyzemize şifa dilemektir. Allahım Acil şifa nasip et inşallah.

51
5
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

kapalı kapılar ardında, satır aralarında bir haber daha.

7
1
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Ülkede Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinin çoğaltılması lazım. Öyle biz zamandan geçiyoruz ki. Halkın pek çok kesiminin buna ihtiyacı olacak.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title