Haberler

Bağcılar'da içinde bebek bulunan araba yola düştü, o anlar kameraya yansıdı

Güncelleme:

Bağcılar'da annesinin marketin önünde bıraktığı bebek, içinde bulunduğu arabasıyla birlikte yola düştü. Park için kaldırıma yanaşan sürücünün bebeği görüp son anda durduğu olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, öğle saatlerinde Kirazlı'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yaşındaki bebeğin annesi olduğu öğrenilen kadın, bebek arabasını girdiği marketin önünde bıraktı.

SÜRÜCÜ BEBEĞİ SON ANDA FARK ETTİ

Kaldırımda duran bebek arabası, içinde bulunan poşetlerin ağırlığını kaldıramayarak geri geri gitti ve kaldırımdan yola devrildi. O esnada park etmek üzere kaldırıma yaklaşan aracın sürücüsü, bebeğin içinde bulunduğu bebek arabasının yolda düştüğünü görerek son anda durdu.

OLAYIN ARDINDAN HERKES BEBEĞİN YANINA KOŞTU

Bebeğin düştüğünü gören annesi, aracın sürücüsü ve çevre dükkanlardaki esnaflar bebeğin yanına koştu. Bebeğin yara almadığı olay, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Görüntülerde, bebek arabasının geri geri gidip yola düştüğü, aracın son anda durduğu ve insanların bebeğin yanına koştuğu görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

zero:

sürücünün hiç bir sucu yok. . . anne babası mal gibi nere gitmişler? birinin çocuğun yanında durması gerekir. . .

18
1
yanıtYanıtla
misafir:

allah o dikkatli sürücüden razi olsun, bebegi orada tedbirsiz birakan anne cezalandirilmali.

17
1
yanıtYanıtla
RIDO:

Sürücü, dikkati sayesinde cezaevinin kapısından geri döndü, çokta sabırlı birisiymiş, birde adama kafa tutuyorlar, siz o sürücünün anlından öpün, anladınızmı.

17
1
yanıtYanıtla
Deli:

Tamamda kadına bağırın sürücü farketmese bebek öldü. Herkes şöföre bağırmış

14
1
yanıtYanıtla
Ayse:

Bir anne bir bebegi yapayalniz sokakta nasil birakir ya biri bebegi çalsa yada aynen bu araba gibi Allah muhafaza. Kazaya sonuç olsa anne hangi akilla bebegi yapayalniz sokakta bıraktı.

12
1
yanıtYanıtla
Serhan:

sürücü dikkatli olması güzel ki olması gereken bu kendi canını geç milletin canına zarar vermemek için dikkat etmek gerek gelelim suçluya suçlu anne bence yokuş gibi kaldırıma çocugu bırakmış ya başında dur yada daha dikkatli biyere koy izle millet gelmese seslenmese buyuk ihtimal ruhu duymaz

10
1
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

BU ZAVALLI BEBEĞİ ÇOK ACİL BİR ŞEKİLDE BU KARIDAN ALIP DEVLET GÜVENCESİNE VERİLMESİ GEREKİR

10
1
yanıtYanıtla
ERGÜN:

ŞÖFÖR ÖDÜLLENDİRİLECEK YERDE ADAMA BAĞIRMIŞLAR.

10
0
yanıtYanıtla
TT:

Kadının arabayı oradan kayacağını tahmin edemeyen beyni, geri gelirken refleksleri iyi çalışan bir beyne malum oldu. Çok şükür. . .

9
0
yanıtYanıtla
Kadir kadri:

Kadın milleti alışverişe daldımı kendinden geçer ne çocuk ne trafik dinler. Bebeği Allah korudu ki sürücü son anda farketti yoksa sonuç felaket olacaktı.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title