Haberler

Uyuşturucu bağımlısı kızını sokak ortasında sopayla dövdü! O anlar kamerada

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da kızını uyuşturucudan bir türlü vazgeçiremeyen anne, eline aldığı sopayla kızını sokak ortasında dövmeye başladı. Bir süre olayı izleyen vatandaşlar daha sonra araya girdi. Yerde yatan kız hastaneye kaldırılırken olay anı kameraya yansıdı.

20 Eylül Pazartesi günü akşam saatlerinde Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 4 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren bir annenin kızı uyuşturucu bağımlısı oldu. Tüm çabalara rağmen uzun süredir uyuşturucuyu bırakmayan ve sürekli annesine sorun çıkaran kız ile annesinin arasındaki tartışma o gün sokağa taştı.

ELİNE ALDIĞI SOPAYLA KIZINI DÖVDÜ

Anne eline aldığı sopayla kızını sokak ortasında dövmeye başladı. Bir süre sonra anne yere yatırdığını kızını dövmeye devam ederken çevrede bulunan vatandaşlar da olan biteni seyretmekle yetindi.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

O anları evinin penceresinden cep telefonu ile kaydeden bir kişi de, olayı seyredenlere sitem etti. Daha sonra bazı vatandaşların araya girmesinin ardından anne kızını yerde bırakıp gitti. Yerde yatan kız için ambulans çağrıldı. Ayakta tedavi edilen genç kız da bir süre sonra olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağcılar Eylül Haberler

500

Yorumlar (2)

bekir yapici:

gec kalmis bir kiz cocuguna ebeveyn olarak zamaninda ilgi alaka disiplin kontrol ögüt yani kisaca cocuk yetistirmeyi becerememis önlemini almamis en az kizi kadar anneninde babaninda sucu var

37
46
yanıtYanıtla
abdullah :

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

11
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title