Haberler

Bağarasıspor Gol Oldu Yağdı

İzmir 2.Amatör Küme 1.Grup'ta şampiyonluk parolasıyla mücadele eden Foça Bld. Bağarasıspor rakibi Emiralem Belediyespor'u farklı yendi.

Bağarası bu galibiyetle takipçileri Yenibağarası ile aradaki 4 puan farkını korurken önümüzdeki hafta karşılaşacağı Yahşelli'nin 6 puan önüne geçti.

İzmir'in Foça İlçesi'nin 2.Amatör Kümedeki temsilcilerinden Bağarasıspor 25 Mart 2018 Pazar Günü saat 15.00'te 80.Yıl Sahası'nda Emiralem Belediyespor'u konuk etti. İddiasını sürdürmek için her maça galibiyet parolasıyla çıkan sarı kırmızılılar yeni formasıyla ilk maçında hem üç puana hemde averajını rakiplerinden daha iyi konuma getiren farka ulaştı. İlk yarısı 5-0 biten karşılaşmanın 9-1'lik skoru Tolga'nın 4, Batuhan'ın 3, Necmi ve Umut'un birer golüyle geldi.

Antrenör Deniz Kara iyi futbolla iyi sonuç aldıklarını, takımda daha üst liglerin tecrübesini yaşamış Foça'lı oyuncularıda değerlendirdiklerini söyledi. Lig sonuna kadar bir üst kümeye çıkma hedefinden sapmayacaklarını belirten Kara; " Skora rağmen oyunu çirkinleştirmeyen rakibimizi de kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağarası Emiralem İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title